icon

Robí tento test niekomu falošných duchov?

zuzka1090
15. nov 2021

Ahojte. Je možné, že maybebaby niekomu urobil veľmi slabého ducha, ale bol falošný a tehotná ste neboli? Mne na troch na mieste, kde by mala byť druhá čiarka vyskočil len malý tienik. Som 3 dni pred menštruáciou.

Strana
z2
zuzka1090
autor
16. nov 2021

@ailiba toto je len kanálik, že??? 😀 Naživo vidím ružový nádych, ale strašne jemný, tenký a len do polovice. Na fotke to nevyzerá

ailiba
17. nov 2021

@zuzka1090 ono veľmi ťažko povedať takto skoro. Keď sa testuje pred príchodom ms a je úplne slabá čiarka... Tak bud je to kanálik, alebo duch. Ak je takáto čiarka už po vynechani ms a po dni nesilnie, tak to bol kanálik. Ja som mala prvý test, aj druhý test (obe tehu) tiež takuto slabúcku ciarku, skoro nic, no na druhý deň bol silnejší a potom stále silnel. Kanálik som nemala nikdy. Takže skus zajtra a uvidíš. Ale ja som mala najsilnejší test okolo obeda, nie ráno. Držím palce👍.

ailiba
17. nov 2021

@zuzka1090 posiela ti svoje gotu, prvý test vľavo... Už sa tam niečo črtá, bol to duch, lebo ďalší deň som mala nasledujúci test.

zuzka1090
autor
17. nov 2021

@ailiba jej to by som si priala, ale myslím si, že si to tak veľmi želám, až mi z toho šibe, žiaľ a vidím aj to co tam nie je 😀🤷‍♀️ musím prestať asi na to myslieť a ono to pôjde

zuzka1090
autor
18. nov 2021

No nič z toho. Dnes má prestali bolieť prsia, brucho, dostavil sa hnedý výtok, predzvesť MS, aj som si pregrcla 🤷‍♀️ takže tehotenstvo to nebude, keďže už MS začína a o 2 dni skôr dokonca...

ailiba
18. nov 2021

@zuzka1090 bohužiaľ je to pravda... Ale chápem to. Tiež sme sa dlho snazili. Ale toto sledovanie sa vedie len k stresu a sklamaniu. Skus to trosku pustiť a venovať sa niečomu inému. Ja viem, že je to veľmi ťažké, ale he to veľmi dôležité. Držím palce.

zuzka1090
autor
18. nov 2021

@ailiba ďakujem, si milá 🙂

ailiba
18. nov 2021

@zuzka1090 neboj, určite to raz príde. A potom si povieš, že si si toto obdobie mohla úplne inak užiť. Už keď príde babo, tak to bude úplne o inom. Veľmi držím palce, viem, že túžba je veľká....a nedá sa to len tak odložiť. Drzkaj sa💞

Strana
z2