Robil test ducha falošnú nádej?
Slniečko
Ahoj, viem že tu už bola veľa krát táto téma, ale aj tak potrebujem počuť názor iných. Ja tam niečo vidím. Zaujíma ma komu urobil ducha a nebolo to nakoniec tehu ? Tu asi kvalita bude horšia takze možno tam tu slabucku čiarku nebudete vidieť. Preto aj toľko fotiek
Aj ja vidím na druhej foto 🙂
Ďakujem krásne všetkým. Dúfam teda že ráno uvidím že zosilnela 🥹
Ahojte, myslím že by už zosilnel.
@chudnutiesystem
@natalymindo
@luteam
@paulina291
@barbied
@blonde_bella je to slniečko 🙂
Ahoj, mne tieto testy neduchovali, akurát majú viac farbivá ako iné, preto ukážu dosť skoro, alebo sú o dosť tmavšie čiarky ako majú iné testy. A kedy máš dostať MS? Alebo koľko DPO si?
Ja tam na 100% niečo vidím. Podla mňa si v tom🥰 nikdy mi tiež nerobil tento test falošne čiarky
@vandica dostať by som mala zajtra, ale tento mesiac sa orientujeme len podľa pocitu. Takze buď som 12dpo (tak si to počítam ja) ale môže byt že som oen 10-11 🙂
Fiha to je riadny rozdiel
Tiez tam nieco vidim 🙂
@luteam
@paulina291 dakujeeem 🥹no mne už kadejaké tasty spravili kanáliky, ale zas nie takéto výrazne.
Mne už spravil aj výraznejší.
Každopádne skúšala si aj inú značku?
@blonde_bella ešte nie ale chystám sa. Sama som zvedavá
Odporúčam test livsane, ukázali už na 9 DPO
@lisymbia ďakujem skúsim, neviem či zoženiem 🥹
Určite vyskúšaj iné testy. NIE PEPINO ani ten druhý lacný čo som zabudla jak sa volá ....
A clearblue včasný robí duchov po 10 minútach na asi každom teste. Drž sa
Je ich bežne dostať v benu lekárni ak máš nejakú nablízku 😊
@blonde_bella ďakujem krásne :? Už som zažila sklamania tak budem veriť že tento krát to skončí šťastne 🙂
@lisymbia jasne skúsim 🥹
Ďakujem vám
Daj vedieť aj zajtra. Moc držím palce❤️
@vandica prosím ta co to mas za test ten druhy? Zbehla by som si ho kúpiť.. Ďakujem ❤️ ja skm mala takto pri druhom synovi, pepino slabú ka čiarka a kúpila som si random kazetový, ani neviem co to bolo a čiara silná riadne... Je to veľký rozdiel.. Teraz mam doma tieto dva neviem aké sú..
Takéto testy som mala 11dpo pri druhom synovi... A za dva dni už bola čiarka pekne viditeľná, za ďalšie dva už koľajnice.. 🙂
Ja to tak vidím. Skús otestovať znova zajtra a pozajtra. Skús aj iné značky.
Držím palce aby ti to vyšlo ❤️
@chudnutiesystem bol to tento mamatest. Pozerám že aj ty máš, len ma trochu iný obal, tak hádam to bude ten istý. Pozri či sú fialové vnútri.
Tieto testy sú kvalitou ako pepino segra mala podstatne silnejšiu čiarku a tehotná nebola ms jej došlo na hodinu presne. Preto skús o pár dní inou značkou kedy si mala mat ms?
To je zvláštne. Lebo jasne tam čiarku vidím. Mne nikdy neduchoval.
@paulina291 keby duchoval tak ma toho ducha na jednom teste.
Toto bude podľa mňa biochemické..
Autorka máš nejaké gestageny?
Normálne si kup digitálny. Tieto hračkárske testy nikdy nič neukážu, digitálny ti to cierne na bielom hned

Ja tam vidiiiiim 🥰🥰🥰❤️❤️❤️