Robila som si test
Ahojte maminky , robila som si test ale výsledok ma metie neviem či som alebo nie

@adka28091999 nezda sa
bez čiarky..
Som aj krátko po styku možno keby ešte počkám do víkendu možno to bude iné , aj menzes som mala iný skôr také jednodňové špinenie a strašnú bolesť v krížoch 🙈
@adka28091999 ako kratko po styku? cyklus nepusti...tyžden trva kym sa blastula zahniezdi a potom Vam može ukazat test...ciže to je asi vtedy ked mate dostat menstruaciu
@misana84 4dni po styku a predtým som mala dostať ale prišlo len to špinenie
@adka28091999 4 dni po styku nemoze byt este test pozitivny....
@adka28091999 a to sa načo testujes 4 dní po?? To aký výsledok si očakávala? Veď aj na testoch máš písané odkedy🤦♀️
@adka28091999 test máš jasné a jednoznačné negatívny
@adka28091999 4 d po styku ? Ty si fakt myslíš ze 4 d po styku už budeš v tom? Žena! Choď si naštudovať ako sa vyvíja celé od oplodnenia po uhniezdenie
@adka28091999 neviem co ta na tomto teste metie...je to jasne negativny test...chcelo by to prestudovat biologiu, lebo 4 dni po styku este nemozes mat pozitivny test..ak by sa aj vajicko oplodnilo, tak este nie je uhniezdene, cize ziadne hcg este nestupa
@adka28091999 v tej krabičke je aj návod. Prečítaj si ho,nech vieš,kedy robiť test. 4 dni po domnelom oplodnení nič neuvidis.
@adka28091999
@bejbs123
@luciah187
@nelca0510 ahojte pekný večer vám prajem chcem sa spýtať na vas nazor či niečo vidíte na mojom testiku ďakujem za odpoveď
@bibuska2 na tvojom testujú vidím len jednu čiarku
A preco ta ten vysledok mÄtie?
@mysiacik28 ahoj lebo mi mešká ms a na zivo je tam ružový duch

Ja ram nic nevidim