icon

Robila som si testy. Som tehotná?

30. apr 2021

Krásny deň , snažíme sa o bábätko robila som si testy, posledná ms: 5.4 k lekárke som objednaná 19.5:) aby ak sa teda podarilo bolo na sone niečo vidieť ako to vidíte vy ?🙂 Je tam duch?🙂 Ďakujem.

Robila som si testy. Som tehotná?
andrurb
30. apr 2021

Ahoj na tom vrchnom vidím peknú čiarku. Držím palce nech to dr potvrdí 🙏🙂

diduska8
30. apr 2021

Čiarka by mala časom tmavnut,skús znova o 3-5 dni ale myslím si že je pozitívny 😊
A na sone je dosť pravdepodobné že uvidí ešte len plodový vak tak skoro,preto sa neľakaj 😊

janai1
30. apr 2021

To nie je duch, ale normálne viditeľná druhá čiarka (na tom druhom teste) gratulujem

zuzka38
30. apr 2021

ano

jallka11
30. apr 2021

Vidim tam ducha 🙂

autor
30. apr 2021

Ďakujem vám 🙂

mimi16
30. apr 2021

Žiaden duch ale pekná jasná čiarka! Super.

autor
30. apr 2021

Skúsim o dva, tri dni zopakovať 😉

kofolala
30. apr 2021

Gratulujem !😊 ...dufam aj nam sa časom podarí takato pekna čiarka na teste 😁

autor
1. máj 2021

Žienky prosím poraďte písala som že k lekárke idem 19.5 lenže dnes mám málinko hnedého výtoku čo to môže znamenať?:( Malého som dnes nosila na rukách a môže to byť tým mám sa báť a čakať najhoršie či byt v kľude dakuj za rady 😭😭😭

dollyzv
1. máj 2021

Buď pohotovosť alebo hneď v pondelok ku svojej dr..ale ja by som išla asi na pohotovosť nech dajú aspoň duphaston..ale ak si teraz v čase ms(čo podľa intenzity čiarok asi áno) tak môže byť aj že sa ešte docistujes..ale asi by som išla radšej k dr

autor
1. máj 2021

@dollyzv áno áno mala by som dostať , menštruáciu ak by som nemala dva prúžky🙄 pondelok pôjde určite. 😏 Nemám vodičák a nemá kto somnou ísť muž je v robote 😭😭

dollyzv
1. máj 2021

No tak môže to byť to docistovanie,takto na začiatku to je vraj normálne (pokiaľ nekrvacas krvou) alebo sa začína ms a teda by išlo o biochemické tehu..dufam že budeš ten prvý prípad,držím palce daj vedieť či je všetko ok

autor
1. máj 2021

@dollyzv bože dúfam že nie 😭😭 a všetko bude dobré ..😭😭

autor
1. máj 2021

Nie málinko hnedý výtok len..

dollyzv
1. máj 2021

No snáď nie..hlavne veľa oddychuj a nedvíhaj nič ťažké..

autor
1. máj 2021

@dollyzv mám ročného a pol syna 😊😔

dada153
2. máj 2021

Ano gratulujem 🙂