Robila som si testy. Som tehotná?
Čiarka by mala časom tmavnut,skús znova o 3-5 dni ale myslím si že je pozitívny 😊
A na sone je dosť pravdepodobné že uvidí ešte len plodový vak tak skoro,preto sa neľakaj 😊
To nie je duch, ale normálne viditeľná druhá čiarka (na tom druhom teste) gratulujem
Ďakujem vám 🙂
Skúsim o dva, tri dni zopakovať 😉
Žienky prosím poraďte písala som že k lekárke idem 19.5 lenže dnes mám málinko hnedého výtoku čo to môže znamenať?:( Malého som dnes nosila na rukách a môže to byť tým mám sa báť a čakať najhoršie či byt v kľude dakuj za rady 😭😭😭
Buď pohotovosť alebo hneď v pondelok ku svojej dr..ale ja by som išla asi na pohotovosť nech dajú aspoň duphaston..ale ak si teraz v čase ms(čo podľa intenzity čiarok asi áno) tak môže byť aj že sa ešte docistujes..ale asi by som išla radšej k dr
@dollyzv áno áno mala by som dostať , menštruáciu ak by som nemala dva prúžky🙄 pondelok pôjde určite. 😏 Nemám vodičák a nemá kto somnou ísť muž je v robote 😭😭
No tak môže to byť to docistovanie,takto na začiatku to je vraj normálne (pokiaľ nekrvacas krvou) alebo sa začína ms a teda by išlo o biochemické tehu..dufam že budeš ten prvý prípad,držím palce daj vedieť či je všetko ok
Nie málinko hnedý výtok len..

Ahoj na tom vrchnom vidím peknú čiarku. Držím palce nech to dr potvrdí 🙏🙂