Robili ste si test tak rýchlo, že ste nepočkali na meškajúcu menštruáciu?
robiť si ho môžeš hocikedy, kľudne aj hneď po sexe. ale budú to vyhodené peniaze a zbytočné nervy. mne pri prvom synovi ukázal test po pár dňoch meškania a pri druhom asi dva dni pred termínom menzesu. samozrejme, tiež som bola nedočkavá a robila som testy skôr. za tie prachy som si radšej mohla kúpiť litre zmrzliny a pomaranče, čo som potom v tehotenstve "žrala" na kilá :D
Veď ak ta to upokojí, urob si test. Bude viac možností
1.si tehotná, a test ti už ukáže //
2.si tehotná, ale ešte je skoro a test nezachytil Hcg, teda /
3.tehotna nie si a test bude negatívny teraz, zajtra, aj o týždeň ci dva
@rro ja som si robila pri oboch tehotenstvach niekolko dni pred MS, oba vysli pozitívne. Ale v podstate, zmysel to velmi nemalo 🤷♀️ ciarka bola slaba, na gynekologii mi doktor pri prvom povedal, ze to moze byt taký 2tyzden,poriadne nic nie je vidiet a este z toho nic ani nemusi byt a pri druhom dokonca mal podozrenie na mimomaternicove, kedze test pozitivny bol, no na sone nebolo este nic vidiet. Zase to bolo este veeelmi skoro. Obe deti su chvalabohu zive a zdravé, ale urcite by som uz pockala s testom, na krasne silne dve ciarky. Vyhnete sa tak zbytocnemu stresu u gynekológa😁😁
Psychika robí veľa.... A týždeň pred ms je ozaj skoro... Ak ta to upokojí tak testuj aj každý deň, výrobca testov sa poteší, len sa potom zas nestresuj že je test negatívny...

@rro načo zakladáš 2. tému? Miesto robenia si testu týždeň pred MS poštuduj pravidlá MK 👌