icon

Rôzne výsledky testov: Kedy môžete veriť pozitívnemu?

30. júl 2025

Som dnes 10 dpo a jeden test mi vysiel jemne pozitivny a dve negativne. Pozitivny je top test a negativny maybe baby. Viem ze testujem skoro ale beriem vela liekov a potrebujem to vediet co najskor kvoli pripadnemu vysadeniu

anonym_4ea64a
30. júl 2025

@anonym_autor treba skúsiť zajtra ráno a z ranného mocu. Ja som mala na 10dpo z poobedneho mocu takýto top test. Clearblue ultra včasný a mamatest z ranného mocu 10dpo boli kúsok viditeľnejšie čiarky

reela
30. júl 2025

@anonym_autor a ktory bol robeny prvy? Tie testy, ktore su robene z koncentrovaneho mocu (najlepsie prveho ranneho) su presnejsie

autor
30. júl 2025
@anonym_4ea64a

@anonym_autor treba skúsiť zajtra ráno a z ranného mocu. Ja som mala na 10dpo z poobedneho mocu takýto top test. Clearblue ultra včasný a mamatest z ranného mocu 10dpo boli kúsok viditeľnejšie čiarky

@anonym_4ea64a a potvrdilo sa ti ?

autor
30. júl 2025
@reela

@anonym_autor a ktory bol robeny prvy? Tie testy, ktore su robene z koncentrovaneho mocu (najlepsie prveho ranneho) su presnejsie

@reela prvy bol ten top test

reela
30. júl 2025
@anonym_autor

@reela prvy bol ten top test

@anonym_autor tak by som sa riadila podla pozitivneho

autor
30. júl 2025
@reela

@reela pockam este co vyjde zajtra pozajtra

matusa_153
30. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_4ea64a a potvrdilo sa ti ?

@anonym_autor áno ďalšie dni som mala testy silnejsie a silnejsie teraz som v 10tt

autor
30. júl 2025
@matusa_153

@anonym_autor áno ďalšie dni som mala testy silnejsie a silnejsie teraz som v 10tt

@matusa_153 teraz som si robila gen clearblue ultra vcasny a bol negativny tak to mozem povazovat ten prvy test za chybny ?

autor
30. júl 2025
@reela

@reela aj dalsie boli negativne asi nic z toho

matusa_153
30. júl 2025
@anonym_autor

@matusa_153 teraz som si robila gen clearblue ultra vcasny a bol negativny tak to mozem povazovat ten prvy test za chybny ?

@anonym_autor si si ísta že si dnes 10dpo? A test treba spraviť z ranného mocu, ešte nestrácaj nádej, tak zajtra ráno z ranného sprav. Počas dna je takto skoro malo hcg takze preto test nemusí zachytit

matusa_153
30. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja som ultra včasný robila z ranného mocu a aj mamatsst.

matusa_153
30. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor sprav zajtra ráno z ranného mocu

autor
30. júl 2025
@matusa_153

@anonym_autor si si ísta že si dnes 10dpo? A test treba spraviť z ranného mocu, ešte nestrácaj nádej, tak zajtra ráno z ranného sprav. Počas dna je takto skoro malo hcg takze preto test nemusí zachytit

@matusa_153 ano som 10 dpo. Tak dobre vyskusam rano

autor
30. júl 2025
@matusa_153

@anonym_autor sprav zajtra ráno z ranného mocu

@matusa_153 dobre

matusa_153
30. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor drzim palce a daj vedieť teda

mici88
30. júl 2025

@anonym_autor môj prvý top test deň pred očakávanou menštruáciou , clearblue na ďalší deň pre potvrdenie a tretí po týždni a pol od prvého .

matusa_153
31. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ahoj skúšala si test dnes ráno?

okm221
31. júl 2025

Maybe mé majú hrozne malo pigmentu v sebe, napr na dr max som mala silnu viditeľnou čiarku a na Maybe mé len ducha

autor
1. aug 2025
@matusa_153

@anonym_autor ahoj skúšala si test dnes ráno?

@matusa_153 ano skusala negativne aj vcera aj dnes

matusa_153
1. aug 2025
@anonym_autor

@matusa_153 ano skusala negativne aj vcera aj dnes

@anonym_autor tak to má mrzí, snáď to vyjde nabudúce budem držať palce 🙂

krasneleto
2. aug 2025

@anonym_autor hlavne klud... pockaj do mesakujucej MS a budes mudrejsia.. akekolvek llieky beries, mas cas s ich vysadenim po potvrdeni zdraveho tehu...