Rozpoznanie tehotenstva po transfere embrya
Myslite ze sa tam rysuje druha čiarka alebo si domyslam? Dnes 14 den by malo mat embrio som po transfere 11.11

@33tehulka33 mne sa tam niečo zdá taká jemná čiarka. Skus o 2 dní ci to je kanalik alebo duch
@33tehulka33 a nepovedali ti, ze mas testovat az 25.?
@33tehulka33 a nepovedali ti, ze mas testovat az 25.?
@guudy Ano ale uz aj dnes /zajtra by mal test ukazat
@guudy Ano ale uz aj dnes /zajtra by mal test ukazat
@33tehulka33 tak testuj ako ti povedali…uz si v minulej diskusii dostala dost odpovedi ohladom predcasneho testovania
Len si zle robis tym, ze testujes 5 dni skor, ako ti kazali... od transferu mas 9 dni, nemuselo sa uhniezdit okamzite, prestan stresovat. Aj tak to - bohuzial - neovplyvnis.
Len si zle robis tym, ze testujes 5 dni skor, ako ti kazali... od transferu mas 9 dni, nemuselo sa uhniezdit okamzite, prestan stresovat. Aj tak to - bohuzial - neovplyvnis.
@anjelicek26 prepáčte pýtala som sa ci nieco vidno a Nie rady o stresovani
@anjelicek26 prepáčte pýtala som sa ci nieco vidno a Nie rady o stresovani
@33tehulka33 vidno tam kanalik. Je to negativny test.
Podla mna je to paradny duch. Nedostala si nejake lieky, ktore by to mohli spravit?
@33tehulka33 ja chapem tvoju tuzbu. Tiez sme boli na umelom ale fakt si ublizujes sama. Pracuj so sebou. Nevidim nic
Podla mna je to paradny duch. Nedostala si nejake lieky, ktore by to mohli spravit?
@hederamonstera bola sommna ivf beriem progesteron . Čakám ci sa vydarilo
@hederamonstera duch ? Nič tam nemá ,len obrys kde by mala byť čiarka
Žiaľ nič
@hederamonstera duch ? Nič tam nemá ,len obrys kde by mala byť čiarka
@parvinka0001 podla mna je to duch
ja tam vidim naznak 🙂
Tiež som bola po IVF, ale testovala som prvýkrát až na 10. deň, čiže embryo už vtedy malo 15 dní. Mala som v tom čase veru už riadne koľajnice... Toto mi príde ako trocha rozmočený test, resp. asi sama najlepsie vieš čo si s ním robila, keď je taký rozstrapkaný…
Kup si lepsi test-clearblue utravcasny, ten je tusim az 6 dni vopred. Moje palickove takto duchovali a clearblue kolajnice hned. A dodrzat navod presne
Kup si lepsi test-clearblue utravcasny, ten je tusim az 6 dni vopred. Moje palickove takto duchovali a clearblue kolajnice hned. A dodrzat navod presne
@bg92 a čo jej to akože prinesie? Ak sa ešte embryo neuhniezdilo a hcg sa netvorí bude to mať na veci
@stellarstar Ak mala vklad 11.11 tak uz mohlo/malo by byt uhniezdene (dnes je 21) a ranny moc by mohol cosi ukazat. Bola si na ivf? vies sucitit s tou tuzbou co najskor vediet ci to vyslo?
Toto je zaschnutý a nie čerstvý test. Vtedy vie zvýrazniť kanálik. To čo vidíš po limite je neplatné.
@stellarstar Ak mala vklad 11.11 tak uz mohlo/malo by byt uhniezdene (dnes je 21) a ranny moc by mohol cosi ukazat. Bola si na ivf? vies sucitit s tou tuzbou co najskor vediet ci to vyslo?
@bg92 áno bola veď píšem vyššie
Ahojte dievcata, ja som 8 den po KET, uzivam utrogestan 200, spustil vam niektorej MS skor? Minuly mesiac bol KET neuspesny, mala som amelgen a Ms sa mi spustila tak, ako mala. Teraz uz len cakam, ci sa spusti, brucho mi ide roztrhnut druhy den, presne ako pred MS. Mali ste niektora skusenost?
@aprilovekuriatko neskúšala si urobiť test ? Už by malo byť niečo vidno
@parvinka0001 zajtra vyskusam, ak sa dnes nespusti
Ahojte dievcata, ja som 8 den po KET, uzivam utrogestan 200, spustil vam niektorej MS skor? Minuly mesiac bol KET neuspesny, mala som amelgen a Ms sa mi spustila tak, ako mala. Teraz uz len cakam, ci sa spusti, brucho mi ide roztrhnut druhy den, presne ako pred MS. Mali ste niektora skusenost?
@aprilovekuriatko ja som mala také pocity aj som splnila 7 aj 8 deň .už som si myslela že to už skončilo ale nakoniec nie chvalabohu
@aprilovekuriatko ja som mala také pocity aj som splnila 7 aj 8 deň .už som si myslela že to už skončilo ale nakoniec nie chvalabohu
@parvinka0001 spinenie nemam, nemala som ani po 1 vklade zatial. Blahozelam, super sprava 🍀
@parvinka0001 nič :/
@bg92 Dakujem dnes som vyskúšala iny typ a tiez nič takze ivf asi neúspešne bohuzial

Žiadna druhá tam nieje