Ryska, duch alebo negatívny test?
Skoro mi oči vypadli, negatívny
@stellarstar prosím?
Negatívny test
Ale palec hore za kvalitu fotky 👌
Negativny.. ale nabuduce sa podarí veľa štastia 🙂
Ďakujem 🙂
Môžeš to upraviť ako chceš, je to negatívny test
negativny
Je tam náznak čiarky, takto to býva cca 5-6 dní pred očakávanou MS.
@patrixxx23 ano, v skutočnosti je sive
@zuzanockamt užívam antikoncepciu a do ms mám ešte 9 dni. Posledný styk bol ešte aj s kondómom tak kebyže otehotneniem tak..
Po tej poslednej sprave .. a ako a preco ta prosim ta napadlo robit tehotensky test?
@babovka2321 pretože som mala kratšiu ms. Tak som otestovala a ukázala sa mi tak ako keby sivá ryska a ako vidíš niekto tam vidi náznak čiarky
Aj ovela silnejsie naznaky ciarok uz nic neznamenali. Zbytocny test, navyse ked mas 9 dni do ms. Z tohto cyklu by ti este neukazalo a z predchadzajuce by ti ciarka oci vybila.
@babovka2321 veď to že užívam HAK a nemôžem sa riadiť plodnymi dňami keďže ich nemám
Hlavne nestresuj z tehotenstva. MS mozes mat kratsiu z XY inych dovodov.
Uz zase 🤷♀️
@kitycat mala som posledne testy 2. Ako vidíš na prvom niečo vyskočilo aj keď to mohla byť ryska lebo druhý test dnes ráno bol negatívny
Berieš HAK. 9 dni do MS a trápiš sa či na teste kde je jedna čiarka niesu náhodou dve. Podľa mňa sa Ti len nechce učiť do skoly a presviedčaš sa že musíš hlavu zamestnať nejakou kravinou 😀
@rebecca999 nechodím do školy, je nejak divne, možno som chorá neviem. Otestovala som a mám pocit že vidím čiarky tak sa normálne pytam

Negativ