Šanca na otehotnenie po menštruácii
Ahojte môžem byť tehotná ?? 22.12 mi skončila menštruácia 24a25 sme mali nechránený sex a 25 to dal do mňa . Mávam veľmi dlhý ciklus teraz som dostala menzes až po cca 4mesiacoch nedokážem si vypočítať plodné a neplodne dni . Je možné otehotnieť po menštruácii ??
@erka33 ahoj, dolezitejsi datum ako je datum skoncenia MS je datum jej zacatia - vtedy zacina cyklus.
ano a ako je napisane vyssie, pri dlhych a nepravidelnych cykloch je sanca mala. je otazka, ci ovulujes a teda ci sa jednalo o skutocnu MS po prebehnutej ovulacii alebo islo iba o krvacanie napriklad z prieniku hormonov, tazko povedat.
Jasne ze mozes otehotniet, kludne aj pocas ms. Obzvlast ked nemas pravidelny cyklus, ovulaciu mozes mat hocikedy.
@erka33 moj sex dva dni po menstruacii sa narodi o dva tyzdne😅ale teda ja mam mega divne a nepravidelne cykly

@erka33 vzdy sa otehotnie po menstruacii, je to zaciatok cyklu. Dajme tomu ze si mala menstruaciu 7dnovu, teda ste mali nechraneny sex na 10 ci 11den cyklu. Spermie ziju niekolko dni, cize ak by bola ovulacia na 14ty den ako je ucebnicove, mozes otehotniet, stav je k tomu uplne idealny.
Preco riskujete, ak babatko neplanujete? Ak mam nepravidelny cyklus, "plodny" moze byt kazdy jeden den, kedze nevies, kedy ovulacia nastane. Ci o 2 dni ci o 2 mesiqce a ci vobec.