Šanca na tehotenstvo pri ejakulácii mimo pošvy
Aká je šanca na tehotenstvo bez vystreku do posvy ale na brucho? Sú možné príznaky tehotenstva 6 dni po styku? Sex bol len tento jeden za mesiac
Nie možné to v žiadnom prípade nieje a verím ze si robíš iba srandu.
@s11e22 veď niekto otehotnie aj z kvapky lasky som počula tak preto mám strach
Muž vyteká aj počas styku nemusí priamo striekať do teba dnu. Otehotnelo tak veľa párov aj keď to nie je pravidlom. Šanca byť nejaká môže. Ani prerušovana súlož nie je 100 percentná
Tak keď máš strach prečo sexujete bez ochrany? Ak dieťa nechceš chráň sa. Ak dieťa chceš chrániť sa nemusíš 🫠
Ja sa zac čudujem, kolko žien sa tu vyjadruje k tomu, že nie je žiadna šanca na tehotenstvo 🤷♀️a ešte si z autorky robia srandu..ja som dvakrát ostala tehotna bez toho, aby sa manzel urobil do mna(a ani len sme nemali podozrenie, že niečo uslo, nič zo mna nevytekalo)..a prerušovaná suloz je úspešná vraj len na nejakých 75% čiže 1 zo 4 žien ostane tehotna..čo je podľa mna dost vysoke cislo na to aby som tvrdila, že nie nie je šanca otehotnieť..ja to aspoň svoje dcéry tak ucit nebudem..takze @autor používaj aj inú prevenciu ako len prerušovanu suloz, ak neplanujes byt tehotna
@pl2y ak by sa opýtala a smerovala otázku na to ci môže otehotnieť pri prerušovanej súloží odpoveď by bola je to možné. Opýtať sa ci môžem otehotnieť keď sa mi niekto vystrieka na brucho je pri najmenšom divná. Ja som pri prerušovanej súloží bez žiadnej formy antikoncepcie neotehotnela 4 roky. Ale mali sme to s priatelom tak ze ak by náhodou nič sa nedeje budeme sa tešiť. Ak niekto tuto možnosť nepripusta nech sa jednoducho chrani. Nikto tu autorke nepovie na 100%, nemáme vestecku guľu.
@colsami ja myslim, že každý priemerne inteligentný človek ale pochopil, že takto to nebolo myslene (autorka aj neskôr spomenula “kvapky lasky” -čiže moja dedukcia ako to bolo myslene bola len potvrdená)..si zoberte ako neodborne sa vyjadrujeme u lekárov a aj tak nám odpovedajú normálne alebo ja som právnik a myslite, že klienti sa vyjadrujú právne?..nie, ale nikdy by ma nenapadlo niekoho zosmiešňovať a chytať za slovíčka..nevieme koľko rokov ma autorka a radšej sa pokúsim poučiť ako zosmiešniť..ale to je môj pristup k ľudom..možno nie je každému blízky
@pl2y pozri, v prvotnom prispevku nijake kvapky nespominala. Takze napriek tomu ze ano som doktor a klientom a pacientom odpovedam normalne a ludsky a uplne po lopate aby tomu rozumeli, tu je autorka dost stara na to aby sexovala, takze aj dost stara na to aby sa vyjadrovala tak, ze z jej prispevku nevyplyva ci z ejakulatu na bruchu moze otehotniet.
Pretoze aby sa zena ktora sexualne aktivne zije spytala, ci moze otehotniet z ejakulatu na bruchu + ci mozu byt priznaky tehotenstva 6 dni po styku, tak ano, ono to je skor "smiech cez slzy" a tym nemyslim nijaky vysmech, ale tragediu, ze dospely clovek (v dnesnej dobe nekonecnych informacii vsade) nevie fakt ani "n" o uplne elementarnych veciach zivota (zato instagram urcite dobre ovlada) a realne takyto clovek potom otehotnie a je to tam. Takze v niektorych pripadoch mozes mat ludsky pochopenie a v niektorych je to aka otazka, taka odpoved.
Ale to uz slovickarime. Je to jedno, hlavne dufam ze autorka tehotna naozaj nebude, pre dobro jej.

Hej obavala by som sa tehotenstva... Ked spermie prestupia cez kozu podkozie a brusnu stenu, mozu Ta oplodnit. Dufam ze si nemala cas ovulacie.