icon

Je možné otehotnieť pri ejakulácii na začiatku vagíny?

5. jan 2025

Je mozne otehotnieť aj keď penis pri vystreku nebol hlboko v pošve?

rebi789
•
5. jan 2025

🤦‍♀️

sisska96
•
5. jan 2025

huchhhh.........

tundra
•
5. jan 2025

To uvidis za 9 mesiacov😂

7miriam77
•
5. jan 2025

Nechránený sex, spermie vo vagíne....čo myslíš ty? Je to možné? Áno, je to možné

autor
•
5. jan 2025

@7miriam77 a kedy si najskôr môžem urobiť test kedy ukáže až keď bude meškať ms či dá sa aj skôr?

chrobak7
•
Autor odpoveď zmazal
•
bmolko
•
6. jan 2025

zaujímavé baby, že sexovať viete, na to sa nepýtate ako sa to robí....jáj na to netreba žiadne vzdelanie ani inteligenciu

lubossi
•
6. jan 2025

To je čistá lotéria. Sú ľudia ktorí sa snažia 2-3 roky (aj viac) a nič. A potom takí kde to preskočí jak chripka aj vzduchom.

viestta
•
6. jan 2025

A ze sexualna vychova je zbytocna...

bambulka711
•
6. jan 2025

Áno, je. Spermie pri ejakulácii letia rýchlosťou 45km/h a majú bičík, ktorým sa hýbu. Ak bol penis aj iba 1 cm dnu, výstrek ich dopravil možno aj na krčok.

martul
•
6. jan 2025

OK, tak už vieš kde bol jeho penis...a kde máš ty rozum, to si už zistila?

stanulienkat
•
6. jan 2025

Chcelo by to fotku s presnou polohou spermatu.🙄

lubossi
•
6. jan 2025

@martul ale no.. myslim ze ona mu neukazovala kde to ma dat

@bambulka711 ak nema plodne dni, mozu letiet aj 100km/h :D

bambulka711
•
6. jan 2025

@lubossi to je hádam samozrejmé, že ak je po plodných dňoch, už je to jedno. Ak je pred nimi, alebo okolo nich, platí, čo som napísala.

lubossi
•
6. jan 2025

@bambulka711 viem.. ale aj tak ked si pomyslim na vsetky tie pary okolo mna co sa roky snazia a nic.. (striekaju plno dnu , aj z boku aj z hora a drxia nohy hore a...) v tom kontexte mi to pride smiesne. Len aby autorka nebola jedna z tych nestastnic

bambulka711
•
6. jan 2025

@lubossi súhlasím s tebou, ja som tiež jedna z tej skupiny, že som sa mohla aj na hlavu postaviť. To už autorka uvidí v čase menzesu, keďže nepíše, v akej fáze cyklu to bolo 🙃

lubossi
•
6. jan 2025

@bambulka711 to je podla mna dolezitejsia informacia, nez hlbka penisu a mnozstvo :D
My so zenou sme super plodny, ale na neplodne dni sme sa spoliehali dlho a fungovalo to

bambulka711
•
6. jan 2025

@lubossi veď jasné, že to funguje. Nie je vajíčko, nie je čo oplodniť. Easy 🙃

martul
•
6. jan 2025

@lubossi nechápeš, čo som myslela, nevadí.

lubossi
•
6. jan 2025

@martul vsak kludne to rozved. ja len aby sme sa neosocovali, skor si dodavali podporu navzajom 🙂

55marta1996
•
6. jan 2025

Pamätaj kondómy sú lacnejšie ako dieťa 😉

oblecenie99
•
6. jan 2025

Pozdravujem tu pani z vedľajšej témy, podľa ktorej je sexuálna výchova zbytočnosť a dačo neslychane 😅