Šanca otehotnieť po nechránenom styku pred ovuláciou
Tento mesiac sme mali nechraneny styk len na 8 DC. Je sanca otehotniet aj takto skôr pred ovulaciou? Mam cca 26-28 dnovy cyklus, a tento mesiac som mala na 12 DC tahavy hlien a bolesti podbrusku typicke pre ovulaciu. (nemam ju odsledovanu testami iba hlienom). Otehotneli ste niekto aj takto, ze si spermie paaar dmi "pockali" na ovulku? Dietatko by sme velmi chceli.
Mám kamošku, ktorá má bábo z 5 dnovyh spermií. Ja som bola tehotná zo 4 dnovyh tiež. Ale bohužiaľ o bábo sme prišli. Každopádne určite to môžne je ;)
Dcera - sex 7 dni pred ovulaciou
Ja som si vyše pol roka sledovala ovuláciu len na základe hlienu, nedarilo sa otehotnieť. Nakoniec som zistila že mávam ovuláciu až o týždeň neskôr ako som si myslela a ako som aj hlien mávala 😁 aj dr mi potom povedala že ten hlien býva pred ovuláciou nie počas nej a to koľko dní pred ovuláciou je tak to je rôzne
Takže za mňa sledovať si ovuláciu len na základe hlienu je slabé.. ale odpoved na tvoju otázku je: áno je to možné ak tá ovulácia prebehla tak som píšeš 🙂
Dcera - sex 7 dni pred ovulaciou
@tinka_1807
@veronikaszabova tak vidim ze mozne to urcite je ☺️
no tak som zvedavá ci sa podarilo ci nie, to by bolo fakt šťastie.
A prečo si nenaplánujete styk počas ovulácie, keď dieťa chcete obaja?
Ja som si vyše pol roka sledovala ovuláciu len na základe hlienu, nedarilo sa otehotnieť. Nakoniec som zistila že mávam ovuláciu až o týždeň neskôr ako som si myslela a ako som aj hlien mávala 😁 aj dr mi potom povedala že ten hlien býva pred ovuláciou nie počas nej a to koľko dní pred ovuláciou je tak to je rôzne
Takže za mňa sledovať si ovuláciu len na základe hlienu je slabé.. ale odpoved na tvoju otázku je: áno je to možné ak tá ovulácia prebehla tak som píšeš 🙂
@nika_val no to mam tiez pochybnosti, viem ze len podla hlienu je to tazko, a mysllim ze tiez to budem mat tak lebo viac dni mám taký hlien...a presne vtedy je ovu ked uz neje hlien 😄ak by nevyslo skusim ovu testy nech to mam isté kedy prebehne.
A prečo si nenaplánujete styk počas ovulácie, keď dieťa chcete obaja?
@zuzanockamt teraz to bolo kvôli okolnostiam takto,,, choroba, práca,,, sme na začiatku snaženia.
Ja som sa nebránila otehotnieť ale neriešila som to nejak extra takže aj keď sa nám nedarilo vyše roka bola som ok. Až potom som si stále viac o tom čítala a že veď skúsim si sledovať ten hlien veď za to nič nedám..
A aj mi to presne vychádzalo že som mala hlien na 12-14deň cyklu (cyklus som mávala 28-29 dní) tak som bola v tom že veď to teda musí byť tak je to v strede cyklu, je tam hlien ale pol roka sme sa aj mávali styk presne tieto dni a nič..
Až raz keď som išla na preventívnu prehliadku som bola 16ty deň cyklus a dr mi vraví že ak chcete tak ideálny čas na snaženie bude o 2 dni (videla na sone vajíčko a podľa veľkosti a tak to vedela určiť)..
Prvý cyklus nič a na ďalší už ms neprišla 🙈😁
Tak nakoniec prišla ms :/ ale par dni pred mi tehu test ukázal slabu čiarku, a odrazu prestali boliet prsia úplne sfukli akoby a na dalsi den dorazila ms. Mozno prebehlo aj biochemicke. Som po kyrete pol roka. Neviem ci to riesit s dr ci nie. Snad vyjde coskoro.

Áno, ja