icon

Sex bez ochrany a možné tehu

nikoho2
31. aug 2020

Ahoj te baby chcela by som sa spýtať z priateľom mávame sex bez ochrany. Už asi jeden týždeň. Je možnosť že by som mohla otehotnieť keďže som bola panna tak nemám veľké skúsenosti. Vždy zo mňa niečo viteče.. Menzes mam dostať 8.9. Môže žena mat pocit ze je tehotna. Ďakujem za každú radu 🙏

rachel36a
31. aug 2020

@nikoho2 mas sex bez ochrany, tak samozrejme ze mozes otehotniet.to sa uci uz na zakladnej skole

jeliz59
31. aug 2020

Samozrejme tehotná môžeš byť a pocit???🤔🤔🤔hmm asi môže mať aj pocit...ale tehotenský test to isti viac ako len pocit....

mariska1989
31. aug 2020

Samozrejme ak z teba niečo ide tak len to čo vijde von z partnera čo da doteba ..a tak si počkaj na 8.9 ešte maš aj tak skoro na test .ducha ukáže 10 dní po ale nie každej .

nikoho2
autor
31. aug 2020

@mariska1989 ďakujem veľmi pekne

h2
31. aug 2020

@nikoho2 Ahoj, jediná rada, ktorú Ti môžem dať, je tá, aby si nesexovala bez ochrany, pokiaľ nechceš mať dieťa. Pretože šanca, že otehotnieš, je veľmi vysoká.

nikoho2
autor
31. aug 2020

@h2 práveže ja strašne túžim mať dieťa

veronikaszabova
31. aug 2020

@nikoho2 kolko mas rokov??

h2
31. aug 2020

@nikoho2 V tom prípade by si sa o tom mala porozprávať s partnerom, či to cíti rovnako. Ale obávam sa, že ak spolu spávate ešte len týždeň, asi nebude zdieľať Tvoju túžbu po dieťati. Daj tomu čas a zatiaľ sa chráňte.

marci77
31. aug 2020

no v strede cyklu je najvacsia pravdepodobnost, ze otehotniete
takze si spocitajte, kedy ste prvykrat spolu spali ....a ci mavate pravidelny cyklus a tak....

kitycat
31. aug 2020

To uz prestali vydavat Bravicko? Naozaj sa dievcata pytaju taketo veci? Moja pekne si vygoogli ako sa rozmnozuju ludia hadam aby si si z brigady zacala odkaldat po 50 euro na vybavicku...

bjl0803
31. aug 2020

@nikoho2 áno dá sa otehotnieť z predejakulatu tak sa tomu hovorí to je to mazivo čo ide skorej ako ejakulat obsahuje nejaké spermie a pokiaľ ,,o teba stačí trenky oprieť " tak môžeš otehotniet aj z toho .... Pocit tehotenstva ? Noooo ale skôr si to možno nahovaras....počkaj na menštruáciu či dôjde to máš najistejšie

osky
31. aug 2020

@nikoho2
Po tyzdni sexovania tuzis mat dieta????
Neblazni!
Uvedom si,ze toto rozhodnutie nie je iba na tebe.
Na to musite byt pripraveni obaja.
A najmä,mali by ste byt na to pripraveni nielen materialne,financne ale i rozumovo.je to velka zodpovednost,vychovavat noveho cloveka.
V kazdom pripade sa treba chranit,uz aspon koli pokojnemu spanku,ved takto sa prenasaju i rozne choroby a ked spolu spite tyzden,predpokladam ,ze nemate za sebou viacrocny "spolusamodliaci" vztah....

taskataska
Odpoveď bola odstránená
andreatytler
1. sep 2020

toto neverim... neverim ze su takto nevzdelani ludia...

777januska777
Autor odpoveď zmazal
osky
1. sep 2020

@777januska777 jasneeeeee👍👍👍👍
Pred tyzdnom bola este panna a uz sa snazia...hm.
Aj tak sa to da vidiet🙃.....

777januska777
1. sep 2020

@osky máš pravdu, nejako som tu pannu prehliadla 👍

osky
1. sep 2020

@777januska777 to nic,stava sa.nic v zlom.

mariska1989
1. sep 2020

@osky ja som to skôr pochopila že len týždeň sexujú bez ochrany ale že predtým s ochranu 🤷
@nikoho2 takže teraz je ešte otázne koľko si s dotyčným chlapcom a koľko máš rokov? Lebo ak si ešte mladá tým myslím napr 18 tak ešte to je skoro aby si chcela mať bábo aspoň si ešte chvíľu počkaj lebo ak vstách skrachuje ostaneš hneď slobodná a ktomu mladá mamička ešte si užívať mladý život spoznajte sa s partnerom dokopy a tď

evitka83
1. sep 2020

@nikoho2 biologiu v skole si mala, ci? 😉 vzdy bez ochrany, je sanca otehotniet

osky
1. sep 2020

@mariska1989 precitaj si to viackrat...ine neporadim.

h2
1. sep 2020

@mariska1989 Sexujú týždeň, predtým bola panna.

dilino
1. sep 2020

To bude skôr než nové topánky s kabátom spolu.Ked mate sex bez ochrany čo čakáš neponáš biologiu zo základnej školy.To by bolo maga rýchlo vzťah, sex a do týždňa tehotná.A vieš ničo o tom nápadnikovy či len tak náhodne ste sa zoznámili a išli hned spolu spať.No neviem či by som to riskovala na tvojom mieste ked ho dobré nepoznaš.Môžeš ostať tehotna a on ti zamava na rozlučku takže premyslela by som si to s tou ochranou pre vlastný zaujem.