icon

Sex cez ovuláciu

bea2001
23. dec 2020

Ahojte mala som včera ovulaciu a milovali sme sa s partnerom, bez ochrany a mam pocit že to nestihol vybrať lenže on tvrdi že sa nemam bať (problem je že on chce dieťa a ja ešte nie tak mu neverim), moja otazka znie.. kedy si môžem urobiť test? Alebo keď si zajtra kupim tabletku "po" nebude už neskoro?
A prosim kto nechce odpovedať na moje jednoduche dve otazky ale ma v plane vypisovať sprostosti tak radsej ani neodpovedajte, pytam sa lebo mam strach a ešte som sa s tym nikdy nestretla, neviem čo robiť takze fakt nemam naladu čitať komenty od žien ktore zjedli vsetku mudrosť sveta a maju chut si nieco dokazovať🙂

ninusa221
23. dec 2020

Ahoj na test je skoro.. a tabletka je aj 72 hodinová takže chill bude to v pohode. 🙂

viikkki
23. dec 2020

Tabletku môžeš užiť ale ak sa vajíčko už oplodnilo je zbytočná a test si môžeš urobiť za 14 dní alebo keď ti bude meškať to by ti už malo ukázať presne

babydesire
23. dec 2020

@bea2001 tabletku uzi cim skor a test vacsinou az po vynechanej ms,, u mna v prvom duch na 28dc rano, v druhom tiez a v tretom na 28dc viditelna druha ciarka

babydesire
23. dec 2020

@bea2001 inak pokial ide o partnera ..mala som to podobne,lenze vtedy to bola cerstva nova znamost a hups nejako bez ochrany,hned sme kupili tabletku po a dnes je to uz presne 7rokov od vtedy, toho muza som si vzala a mam snim dve (planovane) deti 😂😂😂...osud ...

annalia12
23. dec 2020

@bea2001 tabletku môžeš do 72 hodín

bea2001
autor
23. dec 2020

@babydesire je to hrozne😂tiež spolu nie sme dlho dufam že všetko dobre dopadne

bea2001
autor
23. dec 2020

@bea2001 dakujem baby, som na ceste do lekarne po tabletku🙂snad to dobre dopadne