icon

Sex cez ovuláciu

10. sep 2020

ŽENY.
Keď sme to robili mala som treti deň ovu. Robili sme to bez ochrany avšak sa do mna neurobil. Tehotná z toho nebudem, že? ✔️

sisa_s
10. sep 2020

To ti mame zarucit? 🙂 jednoducha odpoved - sex bez ochrany? Ano, mozes byt tehotna 🙂

autor
10. sep 2020

@sisa_s my to neriesime ze nechceme alebo chceme. Ja len info som chcela 🙃

sisa_s
10. sep 2020

No mas odpoved 🙂 ak mate sex a este + bez ochrany, vzdy je sanca, ze otehotnies 🙂 to aka je pravdepodobnost velka/mala, je uz druha vec 🙂 len vyckat

autor
10. sep 2020

@sisa_s aj ked sa do mna neurobil? Je to zaujímavé. Prepáč, že sa také pýtam ale som neskúsená

sisa_s
10. sep 2020

Jasne 🙂 vygoogli si tzv.predejakulacnu tekutinu alebo "kvapocka lasky" 🙂 kopec clankov je o tom

autor
10. sep 2020

@sisa_s veľmi ti dakujem za radu 🥰

kassandra25
11. sep 2020

Mozes, aj nemusis byt.

veronikaszabova
11. sep 2020

Ovulacia trva 12 max 24 hodin. Nie 3 dni

ibrunova
11. sep 2020

Pravdepodobnosť malá, ale stať sa mohlo, závisí to aj od partnera.

ajka0207
11. sep 2020

Vzhľadom na to že nevieš kolko dní trvá ovulacia (Max jeden deň) tak tipujem že si to nesledujes poriadne a kľudne mohla byť ovulacia v deň keď ste to robili. Šance sú pomerne vysoké, dosť záleží od partnerovej fyziologie, či máva predejakulat a či v ňom má spermie.

34michaela
11. sep 2020

😁😁 Aj mne muž povedal, že si dal pozor a naozaj to bolo všetko na bruchu a aké prekvapko? Momentálne som v 26tt 😉

autor
11. sep 2020

Ďakujem vám ☺️ no uvidíme, dám vedieť keď nezabudnem

autor
11. sep 2020

@34michaela jee ste boli prekvapení?

sunny8
11. sep 2020

Vobec nemusíš. My sme s exom mali sex úplne hocikedy ani som netušila plodné neplodne dní vždy bez antiky bez kondómu a ostala som tehotná len keď som chcela. Za mňa bola prerušovaná súlož bezpečná

galioska
11. sep 2020

@sisa_s tak ja by som mala byť tehotná každý mesiac 😂😂😂🤭, nestrás ju, aj cez ochranu aj s antikoncepciou môže otehotnieť keď sme už pri tom😂😉😉
Takže žiaden sex na budúce😰😁😂😂

marseillefan
11. sep 2020

Ak sa do teba neurobil, tak s najväčšou pravdepodobnosťou tehotná nie si.

senan
11. sep 2020

Ono je to tazko povedat, kedze otehotniet mozes aj s kvapocky lasky, ktora chlapovi vyteka hned pomaly na zaciatku sexu. Pokial mas sex bez ochrany, tak furt tam je moznost, ze budes tehotna.

queen_el
11. sep 2020

Aký tretí deň ovu? Ovulácia trvá cca. jeden deň. Ak myslíš tri dni potom, tak šanca je takmer nulová. Ak myslíš tretí deň plodných dní (mám pocit, že aj tie sú vypočítané aplikáciou, ale dajme tomu, že to sedí), tak nejaká šanca je.

tatranka4
11. sep 2020

Buď v pohode my to máme vždy tak a neriešim či sú plodné alebo neplodne dní a za 3r som neotehotnela ani raz

sisa_s
11. sep 2020

@galioska nestrasim, no radsej nech si je vedoma a chrani sa, ako moze, ako byt potom prekvapena 😀

ajka0207
11. sep 2020

@galioska to nie je strašenie, ale konštatovanie faktov. Je väčšia šanca otehotnieť prerušovanou sulozou ako s ochranou, o tom hovoria štatistiky. Jasné keď ty si ten jediný prípad na ktorý padne to mizivé percento, tak veľa štatistika ti môže byť ukradnutá. Mám kamošku čo otehotnela počas dojčenia, bez cyklu a prerušovanou sulozou. Bola prekvapená veru poriadne.

galioska
11. sep 2020

@ajka0207 tak isto ostali tehotné počas brania antikoncepcie a kondómu, lol
..vdaka bohu za statistiky 🤭😂
Poznám x žien ktoré v živote žiadne svinstvo nebrali a deti majú plánované, nieje to len o ochrane a keby ozaj mali ženy otehotnieť z nejakej kvapôčky, tak to by bolo deti, lol.
Jediná isto niesom, netrep😁
A ty si bola pri sexe kamošky?🤨😂🤭

galioska
11. sep 2020

@sisa_s prekvapený môže byť každý či už niečo berie alebo nie😁

ajka0207
11. sep 2020

@galioska no nebola, jasne, ale tak prečo by si niečo také vymýšľala? A jasne nie je to len o ochrane, ale fakt vždy keď máš sex je šanca otehotnieť a kopu žien toto nevie.

ikaros332
11. sep 2020

My sme takto fungovali s priateľom 2roky (tak ako píšeš), neotehotnela som, potom sa už do mňa robil a otehotnela som behom mesiaca, čiže za mňa takto ako píšeš sa otehotnieť nedá, ale to je len moja skúsenosť