icon

Silné bolesti a pozitívny test: Je to tehotenstvo?

misela22221
23. dec 2024

Ahojte baby, po polroku mám prvýkrát takéto testy. Mám 30 deň po ms , zatiaľ ms nikde ale prvýkrát mám také hrozné kŕče v podbrušku, že už neviem ako ich prečkať kym prejdú. Prídu v návaloch ako kontrakcie , napríklad vcera aj 5x za deň , 10 minút po sebe a trvajú chvíľku. Ale sú veľmi silne . Dnes v práci som mala ako keby mikrospánok, len som si sadla na stoličke a na sekundu ma ako keby vyplo, nikdy som to nezažila. Nemám nevoľnosti, bolesti pred menštruáciou mávam ale takéto bolesti ake mám posledný týždeň cca som v živote nezažila. Je šanca že môžem konecne čakať vytúžené bábätko alebo sa nemám tešiť skrz tie bolesti ? 😞 ďakujem pekne. Testy robené dnes , chvíľku po sebe lebo som prvému neverila. Máte skúsenosť prosím aj vy s takými bolesťami a boli ste tehotné ?

misela22221
autor
23. dec 2024
halabala10
23. dec 2024

@misela22221 podľa mňa je to pozitivne, vyskusaj test o par dni. Tieto príznaky som aj ja mala na začiatku tehotenstva.

zmrzlinka2021
23. dec 2024

@misela22221 správ si tehotenský test o cca tri dni. Podľa mňa si tehotná

colsami
23. dec 2024

To nie ke az taky duch... Vyzera to na peknu slabsiu ciarku.

maminatimka
23. dec 2024

Podla testu si tehu 🙂 veď tu čiarku normalne vidnooo 😍

misela22221
autor
23. dec 2024

Ďakujem baby. Už len veriť že tá ms nepríde 😔 ste zlate, konečne mám aspoň nádej 🙂 🙏🏻

skatloka
23. dec 2024

Ahoj, aj ja som mala taketo bolesti a mikrospanky na zaciatku a takuto ciarku na 33. den od poslednej MS. Predvcerom malo moje babo 3 mesiace. Drzim ti palce ❤️ Hlavne sa nestresuj a vela oddychuj ☺️ Otestuj sa znova pozajtra, najlepsie z ranneho mocu.

misela22221
autor
23. dec 2024

@skatloka potešila si ma veľmi , ďakujem krasne a gratulujem❤️

skatloka
23. dec 2024

@misela22221 dakujem, bola 4 rokmi vytuzena, konecne sa usmialo stastie aj na nas ☺️