Silné krvácanie a negatívny test na hCG
Potratila som?
Ahojte min. mesiac som mala menzes 5.9 tento mesiac som začala krvácať 7.10 do 13.10 a 15.10 som znovu začala silno a bolestivo krvácať ale take bolesti ze som musela ist na druhý deň k dr. Robil mi aj sono ale nic nevidel. Brali mi krv na HCG a bolo zvýšené. Včera som bola na kontrolnom odbere na HCG a uz bolo negatívne.
Ak je hcg negativne, tehotna nie si...
Bola si u doktora.Tuším každé 4 teh.končí potratom,začiatky sú také neisté,že buď alebo. Žiaĺ sama určite rozumieš, čo sa stalo.
@anonym_autor ak je HCG negativne, bohuzial ak si bola tehotna, tehotenstvo nebolo prosperujuce
Každá žena ma v priebehu cyklu hcg nejakej hodnoty. Nikdy som hcg nemala 0. Takže neviem čo je preferencia negativne.
Netehotna zena ma hcg v rozmedzi 5 až 25 IU. Keby aj išlo o tehotenstvo v takomto včastnom štadiu ti ani HCG hormon neda jasnu odpoved lebo po potrate klesne na uroveň netehotnej. Ak si mala vyššie hcg ako 25 IU tsk sa pravdepodobne jednalo o tehotrnstvo.
Netehotna zena ma hcg v rozmedzi 5 až 25 IU. Keby aj išlo o tehotenstvo v takomto včastnom štadiu ti ani HCG hormon neda jasnu odpoved lebo po potrate klesne na uroveň netehotnej. Ak si mala vyššie hcg ako 25 IU tsk sa pravdepodobne jednalo o tehotrnstvo.
@anna777115 5-25 netehotna? urcite nie...
@anna777115 5-25 netehotna? urcite nie...
@krasneleto Ale, ano. Sú na to tabuĺky. Aj netehona žena nema hcg 0.
@krasneleto Ale, ano. Sú na to tabuĺky. Aj netehona žena nema hcg 0.
@anna777115 netehotna žena nie je v rozmedzí 5-25 ako píšeš. Lepšie pozri tabulky

@anonym_autor odpoveď poznáš tak prečo sa pýtaš?