Silné pichanie v podbrušku vpravo na 13. deň po ovulácii
Prosím vas, som 13DPO a uz par dni ma dost boli podbrusko. Test zatial nerobim, cakam, ale som si takmer ista, ze nieco sa deje, lebo taketo priznaky som mala pri prvom tehotenstve. Teraz večer ma vsak strasne zacalo pichat v pravom boku dole, je to taka vyrazna bolest. Moze to byt dalsi priznak tehotenstva, je take nieco bezne? Snad to nebude nejaky zdravotny problem. Ale citim sa tehotna uz par dni, na 90% som si ista. Test som mala v plane robit bud v nedelu alebo v pondelok, aby som zbytocne duchov nelovila.
Moze aj nemusi. Mna pichavalo pravidelne pred kazdym menzesom tiez vpravo dole a boli to zrasty v malej panve.ked som otehotnela tak ma nic nebolelo
@marticka85po áno, tiez mávam takéto stavy cca 5 dní pred, ale to je všetko vrámci pms.
Ja som takéto pichanie cítila krátko po otehotnení pri oboch deťoch🙂
Dakujem, dnes po tom vcerajsom pichani mi zmizli takmer vsetky bolesti. Takze som zvedava. Menzes neprisiel, dnes mal.
Kedy budes testovat? 🙃

Ja som teraz pri poslednom tehotenstve mala tiež takéto bolesti, plus akoby už menštruačné. Ale menštruacia doteraz nikde, takže je to možné 🤣