Silné tehotenské testy
Ahojte dievčatá.
Mám v tom trošku chaos.
Posledná MS bola 24.3. Priemerný cyklus 31 dni. Ovulacia podľa hlienu prebehla 8.4.
17.4. Som už mala zreteľne čiarky na testoch. Priložím fotku.
Testovala som zhruba každý druhý deň a testy krásne silneli. Deň pred očakávanou ms čiže 23.4. Som si robila test a teda už riadne koľajnice. A tak mi vrta hlavou,či je možné ,mat take silne testy,ak som otehotnela v tomto cykle?
Je možné,že som mala v Marci falošnú MS? Alebo implantácie krvácanie? Zrovna ten cyklus som nesledovala,pretože sme boli na návšteve a dala som si tampón. Je pravda,že prvý deň bolo spinenie,tak som si dala tampón na druhý deň a už od tretieho dňa bolo iba take ružové spinenie. Lekárka ma objednala až na 21.Maj. Dovtedy budem asi stále nad tým premýšľať. Totižto prvé tehotenstvo som tiež mala ms a už som bola tehotna. Prvá fotka je 8-9DPO a druha fotka je deň pred MS. Názor?

@nattka123 určite si neotehotnela predošlý cyklus, to by si mala koľajnice už na tom prvom teste. 9 dpo už môže byť slabá čiarka, záleží, kedy bolo uhniezdenie. Ale keďže odhaduješ ovu len podľa hlienu, mohla si byť už aj 10-11 dpo a to už je úplne bežné mať takú čiarku 🙂 Ja som cca týždeň pred tebou (posledná ms 17.3., ovu 31.3.) a mám podobné testy
@nattka123 určite si neotehotnela predošlý cyklus, to by si mala koľajnice už na tom prvom teste. 9 dpo už môže byť slabá čiarka, záleží, kedy bolo uhniezdenie. Ale keďže odhaduješ ovu len podľa hlienu, mohla si byť už aj 10-11 dpo a to už je úplne bežné mať takú čiarku 🙂 Ja som cca týždeň pred tebou (posledná ms 17.3., ovu 31.3.) a mám podobné testy
@dixitka tak to si ma teraz upokojila. 🙂 ďakujem
@dixitka tak to si ma teraz upokojila. 🙂 ďakujem
@nattka123 ešte ti sem dám fotky, sú to síce iné značky, tak sa to nedá úplne porovnávať, ale tak postačí to na ukážku, že tvoje čiarky sú primerané a nemusíš sa znepokojovať 🙂 zelený som robila 11 dpo (predtým som netestovala, tak možno by bolo niečo vidno už aj o deň skôr) a fialový bol presne po týždni, čiže 18 dpo.
@nattka123 ešte ti sem dám fotky, sú to síce iné značky, tak sa to nedá úplne porovnávať, ale tak postačí to na ukážku, že tvoje čiarky sú primerané a nemusíš sa znepokojovať 🙂 zelený som robila 11 dpo (predtým som netestovala, tak možno by bolo niečo vidno už aj o deň skôr) a fialový bol presne po týždni, čiže 18 dpo.
@dixitka áno áno,mame podobne testy 🙂)
myslim, ze si otehotnela v case, ktorý píses.. inak by bol prvy test vyrazny ako druhy... gratulujem

Normálne sfarbený test. Všetky tri tehotenstvá som mala taký...Áno ked sa testuje vtedy kedy sa má ,ukazuje normalnu čiarku, nie "fake".