icon

Silné tehotenské testy: Možné príznaky dvojičiek?

mimipipi21
Dnes o 13:01

Aktuálne som koniec 4 a dnes začala 5 týždeň čiže som nejakých 15 DPO podľa mojej poslednej menštruácie. Rapídne mi silnejú dosť rýchlo testy tak len sa chcem spýtať či aj vy ste to tak mali alebo to môže znamenať aj dvojičky

Silné tehotenské testy: Možné príznaky dvojičiek?
anjelicek26
Dnes o 13:03

Ano normalne mi takto silneli testy

anonym_96da81
Dnes o 13:08

Tiež som mala v tomto čase tak silný a je z toho iba 1 dieťa.

anonym_254f2d
Dnes o 13:11

zmenilo by sa niečo ak by si tie dvojicky čakala?

anonym_21990a
Dnes o 13:31

Rapídne silnejú testy????? nechápem čo iné majú robiť
Ved si daj urobiť krvné,nech aspoň je to faktické

anonym_a2d559
Dnes o 13:46

@mimipipi21 testy mi silneli rovnako pri dvojickach , nakoniec MA ako pri dcere... dolezita je hladina HCG a co je vnutri v maternici...

anonym_334e1a
Dnes o 14:22

Ahoj, ja som mala 15DPO takýto test a čakám jedno 🙂 a silneli mi riadne, testovala som každé dva dni, takže za mňa to nemusí nutne neznamenat dvojičky. Každej žene stúpa HCG inak 🙂

mimipipi21
autor
Dnes o 18:45

Ďakujem Vám za odpovede, aké príznaky ste pociťovali/pocitujete?

anonym_bdafb9
Dnes o 19:25

@mimipipi21 ja som mala test pozitiny tentokrat uz 8 dpo, teda 21.den cyklu, 23.den uz bola ciarka taka, ze oci vybila. Asi 2 dni meskania MS som bola na krv, lebo bolo tesne pred Vianocami a chcela som vediet, ci je isto v maternici, lekar videl len bodku a z krvi vyslo hcg cez 1000, teda 4+2 tt., ale dvojicky to nie su.
Ono to hcg rastie u kazdej zeny a v kazdom tehotenstve inac, su tam velke rozsahy a moze, ale nemusi to byt tym, ze cakas dvojicky. Ved uvidis 😉