icon

Silný duch na tehotenskom teste. Môže to byť chyba?

rachel332
28. aug 2026

Ahojte babi, chcem sa opýtať či sa to už niekomu stalo ... Robila som si test značky Slniečko hneď po namočení mi vyšiel duch nie slaby taký silnejší nemám fotku hneď s toho dňa len na druhý, zbehla som do lekárne kupit hneď dalši test ale ten slniečko už nemali tak mi dali pepino tie som si spravila a hz boli negatívne... myslíte že to bol len chybný test?

anonym_4f649c
28. aug 2026

Čiže keď test slniečko vyschol, tak zmizla aj čiarka? 🙂
To nebude chybný test. Jednoducho to tak funguje, preto sa odčítava po určitých minútach.

rachel332
autor
28. aug 2026
@anonym_4f649c

Čiže keď test slniečko vyschol, tak zmizla aj čiarka? 🙂
To nebude chybný test. Jednoducho to tak funguje, preto sa odčítava po určitých minútach.

@anonym_4f649c nie nezmizla stale tam je len slabsia už

anonym_4f649c
29. aug 2026

Daj fotku, to ale bude skôr presvítať miesto, kde by mala byť druhá čiarka. Lebo ona neslabne, ona sa postupne objavuje.

rachel332
autor
29. aug 2026
@anonym_4f649c

Daj fotku, to ale bude skôr presvítať miesto, kde by mala byť druhá čiarka. Lebo ona neslabne, ona sa postupne objavuje.

@anonym_4f649c

rachel332
autor
29. aug 2026

Ono ja keď som namočitala ten test tak hned vyšla taka silnejšia a na druhý den keď som sa pozrela na ten test uz bola taka slabšia tak som zbehla kúpiť ine testy a negatívne... Poslala som fotku ale neviem či ju sem pridalo