Silný tehotenský test 4 dni pred menštruáciou
Ahojte, mala ste prosím niektorá silné pozitívny tehu test 4 dní pred MS? Dnes som zevraj 10dpo, nesledujem to len tak mi ukazuje appka, ms by mala prísť o 4 dní, nevem co ma napadlo spraviť test, asi tým ze ma pred večerom strašne boleli kríze.. No a čuduj sa svetu je pozitívny ale tak ze sa mi to zdá príliš silné na to ze je to 4 dní pred kramamy
@deanka123 ja som mala pozitivny test vzdy pred MS, tie 4 dni a jasne pozitivny. Tento raz bol pozitivny uz 21.den cyklu, 23.den cyklu uz boli jasne ciarky. Ovu mohla byt skor.
Veru. Telo nie je stroj. Kludne mohla byt ovulacia aj 2-3dni skor. Ja som pri dcere mala uz krásnu ciarku 2dni pred ms.
@deanka123 ovuláciu si nemala podľa aplikácie, tak to nefunguje.
Reálne 10 dní po ovulácii by test ešte nemal byť silný, slabá čiarka môže byť vidno. Ale ak si mala ovuláciu skôr, takže je dnes napríklad 12-14 dní po ovulácii tak môže byť test pekne pozitívny.
Mohla si kludne otehotniet uz v predoslom cykle aj napriek tomu, ze menzes prisiel. Mam znamu, ktora mala menzes este prve tri mesiace tehotentva, ked zistila, ze je tehotna, bolo to uz tusim na zaciatku druheho trimestra.

No tak si urob dalsi alebo pockaj ci ti pridu. Ine asi nevymyslis.