Skončil mi menzes. Môžem otehotnieť?
ahojte baby dneska som mala sex s muzom a zabudla som si dat kruzok vcera mi skoncila ms myslite ze mozem otehotniet.
@babovka2321 no vsak to mi ani nevadi len ze aka je tam sanca ked mi vcera skoncila ms
@dijka143 nikto nevie, aky mas dlhy cyklus, kedy mavas ovulaciu, ktory den cyklu to vlastne bolo, niekto ma ms 3 dni, niekto 8, kolko zvladnu prezit muzove spermie... U mna by bola sanca takmer 0, lebo ja mavam ovulaciu na 18-20 den cyklu az, ale zeny otehotneli aj pocas ms. Ostava ti len cakat... Vseobecne priblizne ten cca tyzden medzi koncom menstruacie a ovulaciou je plodny.
@dijka143 zalezi kedy mas ovulaciu, ja mam 3 dni po konci ms . Niekto ma presne v strede, niekto pred zaciatkom ms. Mas ju odsledovanu?
@babovka2321 no ja mam 28 cyklus pravidelny a menstruaciu mavam 5 dni a menstruacia bola 17.6
@jablkovastrudla mam ale kedze beriem hak tak je take kedze to zabranuje ovulacii
@babovka2321 a podla kalkulacky by som mala mat ovulku az 1.7
@babovka2321 kedze mam pravidelny tak na 14 den mavam ovulku
@dijka143 teoreticky ak budes mat cyklus ako tradicne, tak neotehotnies. Ale nahoda je svina.
@babovka2321 no ved to ked to najmenej cakas tak vtedy ako na just ale beriem hak takze v podstate ovulaciu nejako nevam kedze hak zabranuje ovulke tak mi to povedal moj gynekolog
Akože no možné to je i keď si myslím, že hneď takto po MS to asi nebude vieš že na 100%

@dijka143 vylucene to nie je.