Skorá ovulácia
Ahojte dievcata menzes mavam vzdy 25 v mesiaci a 6 ovulaciu. No bola som prekvapena z tych zmien mojho tela ze mi rano zacalo byt na zvracanie a ovulacny test mal na sebe ciarku uz prveho a vcera mi takto zosilnela.. pri tom je to velmi skoro a navyse minuly mesiac som menzes nemala. Nechapem ako je mozne ze takto mi vysiel ovulacny. Vopred dakujem za kazdy nazor lebo som naozaj zmatena 🙂
To si robis prvykrat ovulacne testy? Tie maju takmer vzdy dve ciarky. Ja si ani nepamatam, ze by mi niekedy ovulacny ukazal len jednu ciarku
Ak budes ro it ovulacny test kazdy den v rovnakom case aspon 2tyzdne tak uvidis rozdiel....
Ja nechápem. Tebe mešká týždeň menštruácia a ty si robíš ovulačne testy a cudujes sa, že sú tam dve čiarky?
Ved iba som sa pytala ano ovulacne testy su premna premiera. Na druhej fotke mi ciarka zosilnela tak som sa opytala ale dakujem za nazor
@sisi123124 na ovulačnom teste je na 99% vždy čiarka a pokiaľ nieje rovnako silná alebo silnejšia ako kontrolná, tak jej intenzita nieje dôležitá. LH hormón skáče.
Ved iba som sa pytala ano ovulacne testy su premna premiera. Na druhej fotke mi ciarka zosilnela tak som sa opytala ale dakujem za nazor
@sisi123124 a prečo si robíš ovulačny test keď ti týždeň mešká menštruácia a je ti zle?

Ale ved je negativny 🙆 ci chces pocut ze ovulacny ukaze tehotenstvo? Ved ked si myslis ze si tehotna a meska ti menzes urob si tehotensky 🫣