icon

Skoré príznaky tehotenstva: Skúsenosti a rady žien

4. jan 2025

Chcela by som sa spytat, najma zien, ktorym sa to stalo, nie nazory. Dnes budem cca 7-9 dpo, nemam odsledovane, tam niekedy som mala bolesti. Dnes som sa rano zobudila, bola som ze extremne hladna a myslela som, ze mi je z toho zle. Najedla som sa, chvilku ok, potom som sla do obchodu, z ktoreho som musela doslova utiect, prisla som domov, hrozne ma natahovalo na vracanie. Chvilku som bola aj nad zachodom, predychala som to. Obcas ma aj pichne v podbrusku, ale toto neberiem ako nieco, comu by som prikladala vaznost. Nechranime sa, po babatku momentalne velmi netuzime, ale ak by bolo, berieme to tak, ze to tak malo byt. Ideme dnes na chatu, trosku ma to zmiatlo. Mali ste niektora z vas velmi skoro priznak? Viem, ze ak by to bolo tehotenstvom, test by mi ukazal uz aspon cosi. Avsak nemam ani doma, rovnako uz ranny moc realny nie je. Pri prvom tehu som chodila na wc snad kazdych 10 minut davno pred dvoma ciarkami na teste, co som si uvedomila az potom spatne.

glade22
5. jan 2025

Nevoľnosti v tehotenstve sú spôsobené tehotenskymi hormónmi - hcg. Preto to väčšinou nebýva skorý príznak tehotenstva, lebo tá hladina hormónov musí nejaká byť. Nič ti nebráni skočiť dnes do obchodu po tehotenský test. Ak by tvoje príznaky súviseli s tehotenstvom, mala by si už pekné 2 čiarky aj cez deň, nie len z ranného moču. Ak bude test negatívny, za tvojimi príznakmi bude niečo iné, napríklad brušná viróza, ktorých je teraz požehnane.