icon

Skoré tehotenské príznaky bez vynechania menštruácie

majkacmuk
12. mar 2025

Ahojte … chcela by som sa opýtať aké ste mali tehotenské príznaky a či nejaké boli aj keď vám ešte nemeškal menzes? S priateľom sa snažíme o bábätko a Dr mi povedala kedy budem ovulovat pretože som bola u nej a povedala že mi rastie dominantný folikul. Za dva dni mám mať menštruáciu ale po dni kedy mu Dr určila ovulaciu asi na 3 deň mi začalo byt zvláštne , ako keby pocit keď ma clovek trému … také búchanie srdca nie stále ale počas dňa viac krát vyskytujúce , potom v priebehu týchto dni mám aj zmeny chuti , napr mám rada olivy v bagete a teraz mi vôbec nechutilo akoby boli pokazené , aj džús ktorý som predtým rada pila tak mi prišiel bez chuti a vypila som ho na silu a aj v obchode keď som išla okolo klobások až ma naplo a strašne to smrdelo ako pokazené mäso … test som mala pred dvoma dňami negatívny a preto neviem čo si mám myslieť ale takéto pocity som ešte nemala … ďakujem za odpovede

veronikaszabova
12. mar 2025

@majkacmuk psychika je moooc silna pani...
Priznaky su zo zvysujuceho HCG - tym padom test by bol pozitivny...

guudy
12. mar 2025

@majkacmuk vsugerovala si si priznaky…

kvietok173
12. mar 2025

Možno tak veľmi túžiš až je to psychosomaticke. Ja mam 4 deti a neviem presne v akom obdobi ale asi ako prvé som cítila tehu na prsiach.

zobaka
12. mar 2025

sugescia, ja ked som sa bala, ze som tehotna vsetky priznaky som mala

belllinka
12. mar 2025

3 dni po ovulacii nemozes mat ziadne priznaky, este ani nemoze byt oplodnene vajicko v maternici.

majkacmuk
autor
12. mar 2025

Tak potom možno naozaj je to iba tým že veľmi túžim po bábätku .. nečakala by som že si to dokážem až takto vsugerovať …

alison11
12. mar 2025

@majkacmuk Mne vadil kolegynin parfém ktorí sa mi predtým páčil behala som cikať každú pol hodku i keď len trošku,prsníky ma svrbeli akoby som vlas mala v podprsenke.Až o nejakých 5dní nato som sa až testovala lebo som mala stále negatívne len kolegyňa ma presviedčala že určite som tehotná,nech si spravím už test že teraz určite už budú čiarky a tak aj bolo 🙂. Držím palce.

lucia13022023
12. mar 2025

Silná bolesť pŕs. Vedela som, že som tehotná pred tým, než som si urobila test

kristie571
12. mar 2025

Nemala som ziadne priznaky, viem kedy som otehotnela +-1 den. Cyklus bol normalny ako kazdy iny, mala som obycajne pms ako kazdy mesiac, vzdy presne 7dni pred ocakavanou ms ma zacina pobolievat brusko a naleju sa prsia, v den ako prisla ms, hned povolili a prestali. V cykle v ktorom som otehotnela v ten den, kedy mala ms prist, nic sa nedialo, neprisla, prsia naliate a bolave este viac, na druhy den rano som si spravila test a bol ihned pozitivny. Dalsie priznaky ako nevolnost, chute a unava prisli az s dalsimi tyzdnami tehotenstva.
Vies kedy sa nam to podarilo? Ked som prestala tlacit na pilu, kontrolovat sa svoje vsugerovane priznaky a ocakavat pozitivny test. Nechala som to volne a hned dalsi mesiac pozitivny test. Drzim prsty nech to mas rovnako🙂

fok
12. mar 2025

@majkacmuk boli sme na dovolenke, prestal mi chutit alkohol a jedla som rano obed večera grilovane olivy. V den odchodu (čo bolo dva dni pred terminom MS som strašne citila v autobuse deodorant pani, ktorá sedela pred nami) prileteli sme domov urobila som si test a bol pozitívny.

k47
12. mar 2025

Uplne najprvsie priznaky mozu byt az po uhniezdeni, povedzme 8 dpo. Do vtedy len tie vsugerovane. A ano, zmeny chuti mozu byt velmi skory priznak. U mna bol.

lilli110
12. mar 2025

@majkacmuk Pred pozitivnym testom v prvom tehu ziadne. V druhom sa mi zatocila tak zvlastne hlava a kusok palila zaha...to uz som tusila. V tretom ma rozplakala reklama na cipsy 😅 a v poslednom ziadne, alebo som si ich aspon neuvedomovala. Tam som si robila test skoro, 5 dni pred MS a bol uz pozitivny. Cize som sa asi uz tak nesledovala, nebolo treba 🤣