Skoré tehotenské príznaky bez vynechania menštruácie
Ahojte … chcela by som sa opýtať aké ste mali tehotenské príznaky a či nejaké boli aj keď vám ešte nemeškal menzes? S priateľom sa snažíme o bábätko a Dr mi povedala kedy budem ovulovat pretože som bola u nej a povedala že mi rastie dominantný folikul. Za dva dni mám mať menštruáciu ale po dni kedy mu Dr určila ovulaciu asi na 3 deň mi začalo byt zvláštne , ako keby pocit keď ma clovek trému … také búchanie srdca nie stále ale počas dňa viac krát vyskytujúce , potom v priebehu týchto dni mám aj zmeny chuti , napr mám rada olivy v bagete a teraz mi vôbec nechutilo akoby boli pokazené , aj džús ktorý som predtým rada pila tak mi prišiel bez chuti a vypila som ho na silu a aj v obchode keď som išla okolo klobások až ma naplo a strašne to smrdelo ako pokazené mäso … test som mala pred dvoma dňami negatívny a preto neviem čo si mám myslieť ale takéto pocity som ešte nemala … ďakujem za odpovede
Možno tak veľmi túžiš až je to psychosomaticke. Ja mam 4 deti a neviem presne v akom obdobi ale asi ako prvé som cítila tehu na prsiach.
sugescia, ja ked som sa bala, ze som tehotna vsetky priznaky som mala
3 dni po ovulacii nemozes mat ziadne priznaky, este ani nemoze byt oplodnene vajicko v maternici.
Tak potom možno naozaj je to iba tým že veľmi túžim po bábätku .. nečakala by som že si to dokážem až takto vsugerovať …
@majkacmuk Mne vadil kolegynin parfém ktorí sa mi predtým páčil behala som cikať každú pol hodku i keď len trošku,prsníky ma svrbeli akoby som vlas mala v podprsenke.Až o nejakých 5dní nato som sa až testovala lebo som mala stále negatívne len kolegyňa ma presviedčala že určite som tehotná,nech si spravím už test že teraz určite už budú čiarky a tak aj bolo 🙂. Držím palce.
Silná bolesť pŕs. Vedela som, že som tehotná pred tým, než som si urobila test
Nemala som ziadne priznaky, viem kedy som otehotnela +-1 den. Cyklus bol normalny ako kazdy iny, mala som obycajne pms ako kazdy mesiac, vzdy presne 7dni pred ocakavanou ms ma zacina pobolievat brusko a naleju sa prsia, v den ako prisla ms, hned povolili a prestali. V cykle v ktorom som otehotnela v ten den, kedy mala ms prist, nic sa nedialo, neprisla, prsia naliate a bolave este viac, na druhy den rano som si spravila test a bol ihned pozitivny. Dalsie priznaky ako nevolnost, chute a unava prisli az s dalsimi tyzdnami tehotenstva.
Vies kedy sa nam to podarilo? Ked som prestala tlacit na pilu, kontrolovat sa svoje vsugerovane priznaky a ocakavat pozitivny test. Nechala som to volne a hned dalsi mesiac pozitivny test. Drzim prsty nech to mas rovnako🙂
Uplne najprvsie priznaky mozu byt az po uhniezdeni, povedzme 8 dpo. Do vtedy len tie vsugerovane. A ano, zmeny chuti mozu byt velmi skory priznak. U mna bol.
@majkacmuk Pred pozitivnym testom v prvom tehu ziadne. V druhom sa mi zatocila tak zvlastne hlava a kusok palila zaha...to uz som tusila. V tretom ma rozplakala reklama na cipsy 😅 a v poslednom ziadne, alebo som si ich aspon neuvedomovala. Tam som si robila test skoro, 5 dni pred MS a bol uz pozitivny. Cize som sa asi uz tak nesledovala, nebolo treba 🤣

@majkacmuk psychika je moooc silna pani...
Priznaky su zo zvysujuceho HCG - tym padom test by bol pozitivny...