Skoro pozitívny tehotenský test
Ahojte žienky chcela by som sa Vás opýtať včera som zistila ze som tehotna pohlavný styk sme mali 12.5. Je tomu dneska 9 dní a dva testy mi vyšli robila som si pepino test je tam druhá slaba čiarka a dnes rano mi vyšiel clearbul dig.test ktorý ukazuje 1-2
Máte s tým niektorá skúsenosti že vám tak skoro vyšli testy pozitívne? A nie nemohla som skôr otehotniet viem ze sa to stalo v ten deň. Menzes mám dostat na budúci týždeň vo štvrtok. A včera som mala aj dosť veľké bolesti v podbrušku a boleli ma kríže. Ďakujem za odpovede
Moznosti je vela, babo sa uhniezduje na 6-10.den - priemerne niekde 8/9.den ak ratame, ze vajicko uz cakalo a rovno ste trafili a skoro sa zahniezdillo, tak uz ten test moze pekne vidno aj dnes... alebo su tam dve...
@anjelicek26 no mala som v ten deň plodné dní takže môže byť no neviem volala som aj so sestričkou od gynekologa a tá mi povedala že to som skoro robila test keď ešte len o týždeň mam dostať menzes a ze na 9 deň mi už ukázalo pozitívne testy že vraj to nieje možné ale tak asi je keď vyšiel aj digitálny test . No uvidíme mám volať až o nejaké 2-3 týždne doktorovi.
Dnes je uz 10.den... su zeny, co maju v rukach jemne ciarky pekne 8-9dpo... daj tomu cas, ked je vsetko ok, pekne bude test silniet a potom o tri tyzdne k lekarovi...teraz je to vsetko na prirode.
Samozrejme, je to možné, moje 3 deti sú toho dôkazom.
@lauraeliska ako si dopadla? Mne sa toto isté deje tento mesiac a som z toho riadne nesvoja. Zastupujúci doktor ma presviedčal, že to nie je možné a otehotnela som minulý mesiac ale ja som minulý mesiac nemala styk 🤦♀️
@lauraeliska mne vysli pozitívne testy 6 dni pred MS no proste slabé duchy a boli na každom teste tak to nebola náhoda, teraz sú uz silne koľajnice aktuálne.Asi som mala o nejaké dva dni skôr ovulku ako som mala mat aj keď vážne netusim ako to mohlo tak skoro ukazat 🤣keďže ovu testy som robila a boli pozitívne v iný deň. Momentálne som 4+1 dufam ze vsetko bude dobre pokračovať cítim sa fajn. Robila som rôzne značky ni najviac čitateľný bol ultra včasný clear blue.

Moznosti je vela, babo sa uhniezduje na 6-10.den - priemerne niekde 8/9.den ak ratame, ze vajicko uz cakalo a rovno ste trafili a skoro sa zahniezdillo, tak uz ten test moze pekne vidno aj dnes... alebo su tam dve...