icon

Skoro pozitívny tehotenský test

lauraeliska
21. máj 2025

Ahojte žienky chcela by som sa Vás opýtať včera som zistila ze som tehotna pohlavný styk sme mali 12.5. Je tomu dneska 9 dní a dva testy mi vyšli robila som si pepino test je tam druhá slaba čiarka a dnes rano mi vyšiel clearbul dig.test ktorý ukazuje 1-2
Máte s tým niektorá skúsenosti že vám tak skoro vyšli testy pozitívne? A nie nemohla som skôr otehotniet viem ze sa to stalo v ten deň. Menzes mám dostat na budúci týždeň vo štvrtok. A včera som mala aj dosť veľké bolesti v podbrušku a boleli ma kríže. Ďakujem za odpovede

anjelicek26
21. máj 2025

Moznosti je vela, babo sa uhniezduje na 6-10.den - priemerne niekde 8/9.den ak ratame, ze vajicko uz cakalo a rovno ste trafili a skoro sa zahniezdillo, tak uz ten test moze pekne vidno aj dnes... alebo su tam dve...

lauraeliska
autor
21. máj 2025
@anjelicek26

Moznosti je vela, babo sa uhniezduje na 6-10.den - priemerne niekde 8/9.den ak ratame, ze vajicko uz cakalo a rovno ste trafili a skoro sa zahniezdillo, tak uz ten test moze pekne vidno aj dnes... alebo su tam dve...

@anjelicek26 no mala som v ten deň plodné dní takže môže byť no neviem volala som aj so sestričkou od gynekologa a tá mi povedala že to som skoro robila test keď ešte len o týždeň mam dostať menzes a ze na 9 deň mi už ukázalo pozitívne testy že vraj to nieje možné ale tak asi je keď vyšiel aj digitálny test . No uvidíme mám volať až o nejaké 2-3 týždne doktorovi.

anjelicek26
21. máj 2025

Dnes je uz 10.den... su zeny, co maju v rukach jemne ciarky pekne 8-9dpo... daj tomu cas, ked je vsetko ok, pekne bude test silniet a potom o tri tyzdne k lekarovi...teraz je to vsetko na prirode.

elz1920
21. máj 2025

Samozrejme, je to možné, moje 3 deti sú toho dôkazom.

terry658
27. jún 2025

@lauraeliska ako si dopadla? Mne sa toto isté deje tento mesiac a som z toho riadne nesvoja. Zastupujúci doktor ma presviedčal, že to nie je možné a otehotnela som minulý mesiac ale ja som minulý mesiac nemala styk 🤦‍♀️

esters
6. nov 2025

@lauraeliska mne vysli pozitívne testy 6 dni pred MS no proste slabé duchy a boli na každom teste tak to nebola náhoda, teraz sú uz silne koľajnice aktuálne.Asi som mala o nejaké dva dni skôr ovulku ako som mala mat aj keď vážne netusim ako to mohlo tak skoro ukazat 🤣keďže ovu testy som robila a boli pozitívne v iný deň. Momentálne som 4+1 dufam ze vsetko bude dobre pokračovať cítim sa fajn. Robila som rôzne značky ni najviac čitateľný bol ultra včasný clear blue.