icon

Skoršia a slabšia menštruácia

michaela9430
22. jan 2023

Tak posledné krvacanie mi prišlo na 20 dc o dosť skor ako inokedy,nemám pravidelnú ms,ale väčšinou od 30 -40 dc ,ale ide o to ze väčšinou keď mi príde ms tak spozorujem kúsky sliznice ale tento krát bez a ms bola srašne slabá, trvalá 4-5 dní a bolo to len také ružovkaste špinanie,test som si robila ale ešte keď som spinila alebo mala ms (neviem),a bol negativny ale bol to ten digitálny 25,mam ešte skúsiť testnut? Už prešiel týždeň alebo kašľať na too

kvadrinkaaa
22. jan 2023

@michaela9430 mala si menstruciu aj ked slabšiu a mas negatívny test. Naco si robit falošné nádeje. Skúste v ďalšom cykle. Drzim palčeky.

michaela9430
autor
23. jan 2023

Ja si nerobím falošné nádeje, len mi to došlo čudne

miskamichalka
23. jan 2023

@michaela9430 no, ak test ukazal negatívne, tak zmeny v cykloch môžu byť spôsobené aj psychikou, keď ste príliš zameraná na snaženie 🙏 mne sa to tak dialo...

michaela9430
autor
23. jan 2023

No práveže nie som zameraná na snaženie vôbec som nič neriešila od novembra na všetko som sa vykašľala a dnes. Ranooo test pozitívny takže ďakujem za rady "

nikavuk
27. jan 2023

@michaela9430 sak testnut môžeš s 10 hcg radšej, ľudia mávajú implantacne spinenie síce nie tak dlho ale 1-2dni.

michaela9430
autor
27. jan 2023

@nikavuk
@nikavuk tak bola som u doktora a vydi to tak na 5 týždeň tak som bola troska v šoku, tak asi implantačne špinenie to nebolo uvidím Estee aké bude hcg ešte čakám na výsledky

nikavuk
29. jan 2023

@michaela9430 gratulujem to su dobre spravy