Skúšali ste digitálny test Clearblue?
Baby skusali ste tento test? kolko DPO ho mozem skusit?
@zuznicka7101 ďakujem podobné
Ani my sme sa netak ale tešili by sme sa
@zuznicka7101 ahoj Zuzka ako si dopadla mne ukázal tiež negatívne zajtra idem ku dr ...
@damianna16 negatívny ale chcdm povedať ze mam zle skúsenosti s tehotenským testom ukazuje všade duchov a ostatne neukazujú takze neradim vam kupovať
Mi sme sa ani nesnažili lenze som mala cudne pocity a hlave bolesť prs
Držím vam palce zienky nech vam to vyjde 😘
@suzanah181 prosím vás, bol to pozitívny test nakoniec??? Lebo aj mne toto vyšlo. Ďakujem
@elliie ja som mala to iste pri vsetkych okrem prvej,uz finisujem 4.te tehotenstvo.Nemusis ani rozoberat,gratulujem;)
Ahojte baby ja som si robila clear blue test 29.1 a MS ma prísť 2.2 ale vyšiel negatívne je možné že tak môže ukázať tak skoro pozitívny výsledok? Alebo som mala počkať? Má niekto skúsenosť? 4 dní pred MS ukázal pozitívny výsledok?
@julka67 ahoj,ja mam oddkusane 1den pred ms,pri vsetkych 4detvakoch a bolo to na 100%
Ahojte . Prosím vás digi clearblue je citlivosť 25. Mne ukázal +1-2 ,obyčajne pruzkove sú citlivosť 10 a ukazujú stále len duchov :/ ... akoto že 25 test ukáže, teda 10-kovy by mal mať silnejšiu druhú čiarku nie ??
@lily411 ak ukazal +1-2, je to super, mne ukazal pri vsetkych 4 detvakoch 🙂. Niektore pruzkove zial od vyrobcov sa zhorsili, davaju malo farbiva. Moze byt aj zriedeny moc, atd. Drzim palce 🙂))
@mariankach ďakujem pekne za odpoveď🙂 čakám na výsledky krvi len už tretí deň spinim tak som zúfalá:( ... dnes som ešte skúsila digi ukazalo 1-2 tak dúfam...
@katkasofi a čo znamená ohraničené plusko prosím?
@zuznicka7101 teraz mám to iste. Tri obyčajne testy majú slabé čiarky a digitálny je negatívny . Mám deň pred ms 😔 som sklamaná riadne
@suzanah181 ahoj....od juna sme s priatelom robili babo.....v sobotu poobede aj v nedelu rano mi vyšli testy....M mam dostať zajtra...zašla som k doktorovi no vravel,ze je to velmi skoro ale krv mi zobral...zajtra mam volať o výsledky....tak uvidíme ci testy klamali....
@suzanah181 ja som mala tento istý tri čiarky má nich čo to znamená
@gabrielazuberova obycajne mam pekne ciarky a digitalne testy mam negativne ..rozumie tomu niekto ?
@zuzka1090 ako ste potom dopadli..ja to iste

@teolili ach a teraz pozeram ze uz je novy prispevok ze si dostala MS.....😑