Skúšali ste digitálny test Clearblue?
Baby skusali ste tento test? kolko DPO ho mozem skusit?
@sibalka21 v sobotu mozno aj foto dam.. bola som aj u dr. aj ked viem ze moc skoro... cez sviatky nerobi tak som pre istotu sla.... povedal ze keby to tam nehladal tak to tam neuvidi ale ze nieco sa tam deje a mam prist neskor ;) ale bojim sa este tesit ked tu citam vselijake nevesele pribehy... ufff
Ja som si robila dnes najprv s obyc testom ten ukazal slabu ciarku tak som zopakovala test s clear blue a vyslo + 1-2, a dokonca 5 dni pred MS..tak uvidime 😊
Ano mam skusenosti.aj ten s tymi tyzdnami. Super
Ala90 ano je super spolahlivy dnes som si prejstotu znova urobila obyc test pre kontrolu a kedze sa zvysuje Hcg hormon tak ciarka bola uz krasne vyditelna 😉..uz sa to potvrdi len tym ze nepride MS
Tak ti gratulujem ☺
@kikinuska12 ahoj, no mozes byt. Ale este pre istotu skus urobit namacaci. Digitalny pred menstruaciou ukaze minus, lebo ak aj si, mas slabe hcg v moci, ale namacacie ti skor ukazu slabu ciarku, ak uz si. Drzim palec
@kikinuska12 Ahoj. Ak ti digitalny test povedal, ze nie si tehotna, tak naozaj nie si alebo je este velmi skoro na zdetekovanie lubovolnym testom.
Aj ked po rozobrati obsahuje druhu ciarku, to obsahuje kazdy, digitalne testy funguju inak ako obycajne.
Viac info tu: http://peestickparadise.com/Peestick_Basics.html
(Kedysi si pamatam na stranku, kde boli tie ukazky priamo na clearblue digital, ale uz ju nemozem najst.)
Ver mi, viacere sme s nadejou rozoberali digitalne testy a zbytocne 🙂 Ta druha ciarka na digi teste neznamenala nic.
Ahojte včera mi vyšli 2testy pruzkove pozitívne dnes ráno digitálny negatívne ako vážne nerozumiem ms mi mešká 4dni
@teolili men to iste ale menstruacia nemešká lebo mam cely cyklus poprehadzovany takze nechápem tomu
@zuznicka7101 no len iné testy sú pozitívne ja fakt netusim

ten digitest som chcela dat pod stromcek... ale som to nevydrzala a uz som to prezradila 🙂)) ale este sa bojim tesit., tak potichucky len ;) psssst