icon

Skúsenosti s kazetovým tehotenským testom Pepino

31. mar 2024

Ahojte chcem sa opýtať aké mate skúsenosti s testom pepino ale kazetovym. Objednala som si ho cez alzu. Dnes som skúšala....videla som na ňom niečo slabé aj v limite. Ale bolo to príliš slabucke. Robila som ho okolo 13stej na obed. Sklamaná som ho odložila a odišla z domu. O 17stej som na neho pozrela a bola tam ciarka...viem, že testy sa po limite nemajú odcitavat. Zaujíma ma len vaša skúsenosť. Ci ste to niektorá mala a ci z toho niečo bolo alebo nie.

Skúsenosti s kazetovým tehotenským testom Pepino
zuzanockamt
31. mar 2024

Áno, mala som takto čiarku po limite, na asi 10.-11.DPO pri prvom dieťati. V limite nič, odložila som test a išla vonku, keď sme prišli bola tam čiarka. Tehotenstvo z toho bolo. Tiež to bol kazetový test, ale značku neviem, bolo to pred 14 rokmi.

bela30
31. mar 2024

Pozitivny

medda_beda
31. mar 2024

Nie nebolo z toho nič.

bambulka711
1. apr 2024

Ahoj, toto vyzerá presne ako čínsky test z Aliexpressu a tie mi po limite spravili čiarku skoro vždy. A leteli do koša všetky. Aká je to značka?

autor
1. apr 2024

@bambulka711 nie je z Číny. Je to pepino kazetovy. Normálne som to objednala cez alzu.

autor
1. apr 2024
autor
1. apr 2024

Dnes v limite takto

bambulka711
1. apr 2024

Držím palce, snáď je to pozitívne 🙂 dnes si neskúšala?

bambulka711
1. apr 2024

Sme naraz písali 🙂 no dnes je to negatívne a presne toto mi robili tie čínske testy 🙈 ešte aj farbiva mali rovnako malo.

autor
1. apr 2024

@bambulka711 no zase mi po hodine ukázal toto ..ale mne aj livsane ukazuje slabú čiarku.

autor
1. apr 2024

Neviem ci to vidno ...ale naživo áno

bambulka711
1. apr 2024

A už ti mešká menzes? Skús počkať ešte zo dva dni, lebo tie testy po limite by som brala s rezervou. O dva dni by už mohli byť čiarky tmavšie, ak chcú byť pozitívne 🙂

autor
1. apr 2024

@bambulka711nie nemeska. Mam 4 dní do ms..len mam dnes vysadiť progesteron tak sa bojím, že ak to vysadim