Skúsenosti s menštruáciou a príznakmi tehotenstva
Ahojte baby, viem tem je tu uz vela ale realne ma niekto skusenost ze mal MS a boli ste tehotna? S priatelom sa snazime o babo, sice este len prvy mesiac takze si nemyslim zeby sa hned zadarilo, ale k veci menzes som dostala normlane kedy mal aj prist ale krvacala som len dva dni a dva dni hnede spinenie, co ja mavam cca 6 dni kramy, no a od kedy mi skoncil menzes mne je denno denne zle od zaludka od rana do obeda a potom zase vecer sa to vrati. Nerozumiem tomu, test podla mna neukaze nic lebo menzes mam dalsi dostst az 14.oktobra. Je realne sanca zeby som mohla byt tehotna?
Mam za sebou uz 5 neuspesnych tehu ale ani pri jednom som toto nezazila. Dakujem za vase skusenosti
@anonym_autor keď bola ms aj keď slabšia 2 dni krvácanie a zvyšok spinenie tak je nepravdepodobné že by si bola tehu. Ale skus test, niekto krváca v čase očakávanej ms.. ja som v tom čase jemne spinila ale nemala som riadne krvácanie. Aj ste riešili 5 neúspešných tehu? Tam by som asi začala ako prvé toto riešiť, že prečo boli neúspešne. Nepíšeš v ktorom tt, či biochemické alebo nebolo srdiečko alebo prestali bit,, ale dôvod na neúspech musel byt.. možno treba nejaké lieky na udržanie tehotenstva. Treba sa poradit s lekárom
@anonym_cf182f ano mam uz vsetky vysetrenia za sebou, potraty boli 16tt, mimomaternicove, 20tt, biochemicke a 12tt... Mam nasadenu liecbu aj na reproimunologii, takze preto sme sa pustili do snazenia znovu...
@anonym_cf182f ano mam uz vsetky vysetrenia za sebou, potraty boli 16tt, mimomaternicove, 20tt, biochemicke a 12tt... Mam nasadenu liecbu aj na reproimunologii, takze preto sme sa pustili do snazenia znovu...
@anonym_autor och to ma mrzí, v takých týždňoch prísť o bábätko 😩 ešte keby to boli biochemické alebo to mimomaternicove, ale v 16tt a 20tt 😩. Ja som momentálne v 17tt a toto si naozaj ani neviem predstaviť 😩 drzim palce nech sa čím skôr podarí a s liečbou to dotiahnete do úspešného konca
@anonym_autor och to ma mrzí, v takých týždňoch prísť o bábätko 😩 ešte keby to boli biochemické alebo to mimomaternicove, ale v 16tt a 20tt 😩. Ja som momentálne v 17tt a toto si naozaj ani neviem predstaviť 😩 drzim palce nech sa čím skôr podarí a s liečbou to dotiahnete do úspešného konca
@anonym_cf182f dakujem uz dufam ze sa to podari dotiahnut do uspesneho konca 🙂
@anonym_cf182f dakujem uz dufam ze sa to podari dotiahnut do uspesneho konca 🙂
@anonym_autor urob test. Keby si bola tehotná, už by krásne ukázal.
@anonym_autor kamoska do 15tt krvacala, slabsie , pripisovala to MS, dcera ma dnes 15 rokov... mozne je vsetko. sprav test a budes mudrejsia

@anonym_autor keď bola ms aj keď slabšia 2 dni krvácanie a zvyšok spinenie tak je nepravdepodobné že by si bola tehu. Ale skus test, niekto krváca v čase očakávanej ms.. ja som v tom čase jemne spinila ale nemala som riadne krvácanie. Aj ste riešili 5 neúspešných tehu? Tam by som asi začala ako prvé toto riešiť, že prečo boli neúspešne. Nepíšeš v ktorom tt, či biochemické alebo nebolo srdiečko alebo prestali bit,, ale dôvod na neúspech musel byt.. možno treba nejaké lieky na udržanie tehotenstva. Treba sa poradit s lekárom