icon

Skúsenosti s pozitívnym testom na predčasný pôrod

sekacik2011
28. okt 2025

Ahojte, máte niekto skúsenosť do akej miery bol u Vás pozitívny test na predčasný pôrod pravdivý? Som 23 týždni aj 2 dni.. včera som šla na pohotovosť lebo mi vytiekol taký kúsok (hnedší hlien), krv žiadna ale tak pre svoj pokoj som šla. Robili mi vyšetrenia, ktrčok bol úplne uzatvorený, neskracuje sa, malý ma dosť plodovej vody, placenta sa neodlupuje a malý je veľkostne na 23 plus 6týždňov, hlien je vraj normálny.. tak už som sa aj zbierala domov a že mám ešte počkat na test na predčasný pôrod a ten vyšiel pozitívne, tak si ma tu nechali na pozorovanie, doktorka povedala, že môže byť aj falošne pozitívny. Dávaju mi magnéziové infúzie a progesterón, nechcú mi nejako povedať ani ako dlho tu budem ani kedy sa bude test opakovať, dosť ma to tu stresuje, ďakujem za každú skúsenosť.

ivik4
28. okt 2025

Tak lepsie sa stresovat pod dohladom ako doma nie ? Niektore sme ozaj cele tehotenstvo v nemocnici lezali . Pockaj na ten dalsi test

krasneleto
28. okt 2025

@sekacik2011 skus sa trochu upokojit... na dodatocne vysetrenia, si na dobrom mieste a budes tam tolko, kolko treba.. zatial to vyzera v pohode, len si chcu asi overit ten test...