Skúsenosti s testami Woman secret
ahojte, ake mate skusenosti s tehu testami tejto znacky? mne dnes jeden iny ukazal // o par hodin neskor mi to nedalo, urobila som este jeden, ale to uz ten woman secret a ciarka bola len jedna...som 30DC, ms meska...len som si myslela, ze budem dnes mudrejsia, no stale som na tom tak isto - bud, alebo....
preto chcem vediet, ci vam tieto testy ukazali tehu hned, alebo nie...
@mrkvicka12345 mne ukázal hneď, robila som si 4 a všetky //. skús ešte deň dva počkať a zopakuj to
@simonkazga len to, ze zajtra sa mi neda ☹ takze do dalsieho tyzdna uz vidim, ako vyskusam milion dalsich testov... 😀
@graceful9 ja som robila 3testy dnes...dva nejaky baby test, ten vysiel pozitivne, jeden aj druhy a potom woman secret a na tom nic... a kolky dc si testovala?
neviem aký je woman secret , ale predictor mne ukázal dve čiarky a dva ďalšie ( pepino a mama test ) iba jednu a večer som dostala MS, a to mi meškal skoro 10 dní . Ešte počkaj a skús poprípade inú značku za nejaké 2 - 3 dni, alebo lekár a budeš mať istotu
@mrkvicka12345 noo to neviem, ja som sa tým nikdy nezaoberala ale menzes mi meškal skoro 2 týždne už takže asi som už bola dosť tehotnná lebo na druhý deň na sone som bola v 5tt 😀
@graceful9 tak to ano...mne meska len dva dni 🙂 len zasa, my sa snazime pol roka 😀 tak to uz mozno aj ja kusok prehanam, ze hned testujem 😀
@mrkvicka12345 2 dni je dosť málo ale myslím že keď tie dva boli pozitívne, je tam veľká šanca, zopakuj o 2 dni a budeš vedieť 🙂
@mrkvicka12345 vyskúšaj digitálny clearblue, ten ti ukáže + alebo -
my sme 8 dni po pohlavnom styku a 15dc rano som sa testovala ciarka taka ze som ju tam musela hladat a po obede dalsi test aa uz tam bola krasna ciarka sice slabunka ale uz volnym okom krasne viditelna.a je to test pepino 10.sama som tomu neverila ale je tam a krasne ju vidim aj bez toho aby som to kukala pod lanpou juj.
@mrkvicka12345 skus clearblue a mamatest, tieto dva testy sa mi zdaju najspolahlivejsie ... potom daj vediet
@emilia25 ja som dneska kupila pepino, ale dnes ho uz asi skusat nejdem, radsej zajtra rano....aj ked...su tam dva, tak neviem, ci ma to nezlaka a nepouzijem ten jeden aj pocas dna 😀
@mrkvicka12345 ahoj, bola si nakoniec tehotna?

mne woman secret ukázal 11dpo (28dc) poobede ducha. Ak chceš mať istotu skoč zajtra na gyndu, nech ti zoberú krv na HCG. Držím palčeky