Skúsenosti s Woman Secret testom
Ahojte, toto je môj prvý príspevok na MK, no je nedeľa a ja potrebujem radu ženy/zien, ktoré majú skúsenosti s tymto testom. Zvykol Vám duchovať? Mne nikdy nie, no dnes ráno ma čakalo prekvapenie. Už týždeň sa veľmi v noci potim, som unavená a nejak mi všetko smrdí, je to veľmi podobne ako keď som bola prvý krát tehu. O bejby sa snažíme 6ty rok a nechcem si dávať falošne nádeje, no zienky snažilky to určite chápu ❤️ prikladám foto, prosím o názor. Samozrejme hneď zajtra volám lekárovi, no môj doktor ma aj tak skôr ako o 3 týždne nevyšetrí. Navyše MS mám mať až o 3 dni, už ho počujem ako mi vraví, pani to je zatiaľ zbytočné, mám s tým už skúsenosti. Ďakujem každej jednej z vás za akýkoľvek komentár 🙏❤️

Vyzerá to sľubne, ale doktor bude mať pravdu. Počkaj na meškanie a potom otestuj ešte raz. Čiarka by mala zosilnieť 🙂
Potom môžeš zavolať na gyndu a dohodnúť si vyšetrenie. Väčšinou dávajú tak okolo 8.tt.
@glade22 súhlasím s tebou, uvedomujem si, že na usg nie je aj tak skôr nič vidieť, len som sa potrebovala podeliť o názor keďže to zatiaľ nemôžem nikomu povedať v prípade, že by bol predsa falošne pozitívny. Každému by som pokazila radosť 🙈 a ďakujem za komentár 🙏
Test je pozitívny. Za 3 dní ak vydržíš,urob ďalší.
Keď bude meškať aspoň 3 dní zavolaj dr
Ja som tak volala ,dal mi termín hned o 2 dní. A uz sne mali 3mm vacok v maternici .🙂 .
@glade22 súhlasím s tebou, uvedomujem si, že na usg nie je aj tak skôr nič vidieť, len som sa potrebovala podeliť o názor keďže to zatiaľ nemôžem nikomu povedať v prípade, že by bol predsa falošne pozitívny. Každému by som pokazila radosť 🙈 a ďakujem za komentár 🙏
@kr_mrz ja ako niekto kto sa snažil vyše 3 rokov a prešli sme si jedným neúspešným ivf a nakoniec sa nám podarilo prirodzene ťa úplne chápem.. mne tiež povedali že to je zbytočne riešiť tak skoro, dokonca som ich prosila aby mi predpísali aspoň progesterón nech viem že som spravila všetko pre to aby to vyšlo.. aj to mi sestrička povedala že je to zbytočné lebo ak sa to nemá udržať tak sa to neudrží .. a to som sa testovala deň pred ms .. nakoniec som sa nasrala a objednala sa do centra na krv a tam mi spravili aj hneď sono kde zistili že je to v maternici, nasadili hneď lieky pre istotu.. nedokázala by som po tom čím sme si prešli tŕpnuť 2 týždne kým ma vyšetria a či vôbec to vydrží..a ešte tie reči od sestričky 🤦🏻♀️
@kr_mrz ja ako niekto kto sa snažil vyše 3 rokov a prešli sme si jedným neúspešným ivf a nakoniec sa nám podarilo prirodzene ťa úplne chápem.. mne tiež povedali že to je zbytočne riešiť tak skoro, dokonca som ich prosila aby mi predpísali aspoň progesterón nech viem že som spravila všetko pre to aby to vyšlo.. aj to mi sestrička povedala že je to zbytočné lebo ak sa to nemá udržať tak sa to neudrží .. a to som sa testovala deň pred ms .. nakoniec som sa nasrala a objednala sa do centra na krv a tam mi spravili aj hneď sono kde zistili že je to v maternici, nasadili hneď lieky pre istotu.. nedokázala by som po tom čím sme si prešli tŕpnuť 2 týždne kým ma vyšetria a či vôbec to vydrží..a ešte tie reči od sestričky 🤦🏻♀️
@robo1990 totálne s tebou súcitim, my už rok a pól chodíme do centra asistovanej reprodukcie, vlastne 3.9 sme si mali ísť pre injekcie na vyvolanie ovulácie, mám za sebou aj nejaké potraty a stratu synčeka pár dni po pôrode. Preto táto správa pre mňa je ako dar z neba 🫶 verím, že sa nám obom podarí splniť si sen 👼🏻❤️ ja som taktiež nevydržala, išla som si kúpiť testy rôznych značiek a všetky majú takúto jemnu čiarku, dokonca clearblue na včasnú detekciu ukázal riadnu čiarku v podstate okamžite. Takže asi nám to vyšlo 🥳 keď sa potvrdí u lekára dám vedieť. Aj ostatným babám vďaka za reakcie hlavne nech ste všetky zdravé a šťastne 😊

Vyzerá to sľubne, ale doktor bude mať pravdu. Počkaj na meškanie a potom otestuj ešte raz. Čiarka by mala zosilnieť 🙂
Potom môžeš zavolať na gyndu a dohodnúť si vyšetrenie. Väčšinou dávajú tak okolo 8.tt.