Skúsenosti so skorým testovaním s ClearBlue
Ahojte, keďže potrebujem zistiť potenciálne tehotenstvo čím skôr,trochu urgujem a siahla som po digi teste ClearBlue, no veľmi skoro,a to 2tyzdne od pohl.styku. vie mi niekto zo skúseností poradiť či mu vyšiel niekedy takto skorý pozitívny výsledok alebo je to úplne irelevantné. Dakujem moc
2 tyzdne nie je vobec skoro..
ak ovulacia prebehla neskor, je mozne, ze test ti este nic neukaze napr. 2-3 dni po a chlapci si na vajicko pockali 🤷♀️ ak si ovulovala vtedy, ked bol aj styk, tak po 14 dnoch uz by ukazat mohol
@petamich hm ale ovulácia sa asi nedá vypočítať na základe jedného mesiaca resp.priblizne,však..?pretože nikdy som také veci nejak nemusela riešiť.. menzes posledný som mala 28.4-2-3.5 ,predpoklad ďalšieho je 26-28.5. keď som toto zadala do kalkulačky vyhodilo mi že ovulácia prebehla buď 12-14.5 alebo okolo 14.5. Neviem na koľko sa človek moze na toto spoliehať...?uvidíme tak o týždeň😅
Ak bol styk 3.5 a potom už nie. A ovulácia medzi 12-14.5. Tak tehotna určite nebudeš. 10 dní spermia neprežije. Plus keby aj to bola méga kvalitná spermia, a počkala by 10 dní v tvojom tele a vajíčko predsa len oplodnila tak vajíčko sa uhnuezduje 7 až 10 dní. A potom začne tvoriť telo ženy dostatočne množstvo hcg aby ho test zachytil. Čiže teraz teoreticky si možno 4 max 6 DPO takže akýkoľvek robený. Test teraz sú zbytočné vyhodené peniaze.

Podľa mňa to by už mohol by správny výsledok aj keď doporučuje sa až 21 dní od styku.