icon

Slabá čiarka

bam11
10. aug 2022

Ahojte. Mam otázku.. mam doma skoro ročného syna. Ešte stále som nedostala ms, keďže kojim. Presne 16.7. To manželovi ''uslo'' robila som si test 6.8. A bol negat. No keďže ma pobolieva v podbrušku, dnes som si poobede robila ďalší a je tam duch. Nechce sa mi veriť, žeby sme boli až tak plodni 😅 a podalsie to by už bola veľká náhoda kebyže som presne vtedy mala zrazu po pôrode prvú ovulaciu a inokedy si fakt dávame pozor, pretože máme 3 chlapcov a to nám stačí🙂 manzel sa dokonca plánuje objednať na vazektomiu.no samozrejme sa budeme.tesit ak sa to podarilo a ešte viac ak to budee dievčatko 😀 no pri našom šťastí môžem pozerať na chlapčenské mena 🙈 no ale k veci

Je možné,žeby mi test ukázal.ducha až po 3 týždňoch od styku??? Ďakujem

dlucy
10. aug 2022

@bam11 skus sem pridat foto testu.

anavixy
10. aug 2022

No ak vtedy skutocne prebehla ovulacia, tak ano.. to by bolo za normalnych ucebnicovych okolnosti uprostred cyklu, cca 2tyzdne do menstruacie.. takze relativne vam uz tyzden meska menstruacia, ktoru beztak nemavate 😃 zvedava som, dajte vediet, ako to dopadne 🍀
Edit: Jaj tam je AŽ, ja som čítala UŽ 🤣 nevadi, aj tak som zvedava 😌

ankare
10. aug 2022

@bam11 prepaaanajaaaana. To,že dojcis a nemáš menzes, neznamená,že nemôžeš otehotnieť. Dojčenie nie je antikoncepcia. Tobôž, keď máš 3 deti by si mala takéto veci vedieť.
Drž sa!

bam11
autor
10. aug 2022

@ankare ved ja viem, že sa to môže stat, preto si stále dávame pozor ,až na ten náš jeden večer a prave preto mi to prislo také že skorej v lote by som vyhrala ako otehotnela.. 😅 .. mne len prišlo divne, ze až po 3tyzdnoch od styku by mi vyšiel ten test pozitivny.

bam11
autor
10. aug 2022

@anavixy ráno robím test hneď jak vstanem .. dam vedieť určite 😄

any_soj
10. aug 2022

@bam11 ten negatívny ak dobre počítam bol po 24 dňoch.... Podľa mňa neexistuje, aby po toľkom čase bol negatívny a si tehotná... Skôr ak z iného styku, kde ste si nevšimli...

bam11
autor
11. aug 2022

Je to fakt slabé, ale vidno ju, aj led na fotoo ani nie 😄 .. takže radšej sa objednám k lekárovi, nech vylucime mimomaternicove , alebo nejakú cystu 🙂 ďakujem za rady 🙂

dlucy
11. aug 2022

@bam11 ciarku je vidiet alebo skus este z ranneho mocu.

ls56
11. aug 2022

Podla mna si v tom😀 daj nam vediet ako si dopadla,aspon ja som zvedava😀

janka_01
11. aug 2022

@bam11 ten duch na živo je ružový? Pretože 3 týždne po ovulacii by mala byť silnejšia čiarka podľa mňa

veronikanika1982
12. aug 2022

Tiež tam niečo vidím.

bam11
autor
22. aug 2022

@ls56 zabudla som odpísať:D no robila som si testy ešte ďalšie 2 rána a nič. Popravde, už som sa psychicky pripravila na 4te :D aj sme sa už s manželom celkom tešili. Ale na druhu stranu mi 3ja chlapci úplne stačia :D