Slabá čiarka či halucinácie ?
Môj názor že tam určite 2 čiarka nieje a keď je tak o 2-3 dní už na isto bude ju vidno .... Nerozumiem načo je dobre si takto skoro robiť testy a to sme sa snažili o 2 babo 2 roky ale zbytočne trápenie tak skoro skúmať ci je alebo nieje MÔJ NÁZOR!
ja tam čosi vidím, ale skús zajtra alebo o dva dni a prvý ranný moč 🙂 držím palce 🙂
Halucinácie....
Milujem odpovede na otázky tohto typu. Úprimné ženy so zdravým rozumom povedia, že tam žiadna druhá čiarka nie je, lebo NIE JE a jedna či dve dôležité, lebo musia byť niečo extra, aby boli za akože múdre, napíšu, že tam druhú čiarku vidia. 😵 Akože potom ako má tá autorka žiť v realite, keď jedna-dve, ktoré sú mimo, jej to vnímanie reality narušia?
Ja tam tu čiarku vidím 😉... z takejto ,,halucinacie’’ mame doma 3rocnu a v bruchu jej sestru ....silno držím palce❤️🥰😍
Ja tam vidím tiež druhu čiarku. Koľko ti mešká?
@helen663 tiež nič nevidím
na čo je toto dobré...
@kaitlin3 👍😂 Páči sa mi váš komentár. Zlodej kričí chyťte zlodeja? Milá dáma. Ja si sem tam prečítam tieto príspevky, je ich tu totiž neúrekom a stále o tom istom, či vidíte dve čiarky. No a stále som si pomyslela svoje a príspevok zatvorila. Teraz som prvýkrát reagovala, lebo už mi to proste nedalo. Každý vidí, že tam druhá čiarka nie je. Tak preto. No a ja napríklad netuším kto sem čo sem prispieva... Toto sú diskusie, máme demokraciu a každý si môže vyjadriť svoj názor. To je všetko z mojej strany. 😉
@helen663 🙄
Ja ju tam tiez vidim 😉😁

Nie, je to negatívny test. Teda aspoň ja nič nevidím.