icon

Slabá čiarka na tehotenskom teste

nikus_259
24. máj 2025

Ahojte, mám na vás otázku. Máte skúsenosť s tým, že dva rôzne tehu testy robené v rovnakom čase s rovnakou citlivosťou vám ukázali rôzne výsledky? Mne jeden test ukázal slabú druhú čiarku, ale dobre viditeľnú už na 25. deň cyklu a druhý test mi ukázal ledva viditeľného ducha. Na 27. deň som si robila zase 2 testy a čiarky sú stále slabé. Ale na jednom tom teste je silnejšia a na druhom slabšia. Za dva dni by mali tie čiarky zosilnieť či? Nemám ani žiadne príznaky tehotenstva, dokonca ani prsia ma moc nebolia, iba trochu, bežne ako pred MS. Vo februári som potratila v 6 týždni. Tak sa bojím či nejde o mimomaternicové tehotenstvo alebo biochemické. Mali ste s tým skúsenosť, že vám testy ukazovali slabšie čiarky pár dní a bolo všetko potom v pohode, mali ste aj napriek tomu prosperujúce tehotenstvo? Necítim sa vôbec tehotná.

Slabá čiarka na tehotenskom testeSlabá čiarka na tehotenskom teste
selena_luna
24. máj 2025

Na zaciatku je ale hcg take nizke, ze aj ked sa priblizne zdvojnasobi stale je nizke. Teda ciarky slabnu velmi velmi pomaly. Preto si rob testy s vacsim odstupom, kludne aj 4-5 dni a uvidis ci poskocila farba. Rozumiem obave po MA, ale nijako nemozes pomoct, len cakat.

robo1990
24. máj 2025

Neporovnavaj 2 testy rôznych značiek.. ak chceš porovnávať tak vždy len tú istú značku.. mamatesty majú viac farbiva .. mne vždy ukázali čiarku skôr, aj pri tehotenstve aj pri biochemickom...

nikus_259
autor
25. máj 2025
@robo1990

Neporovnavaj 2 testy rôznych značiek.. ak chceš porovnávať tak vždy len tú istú značku.. mamatesty majú viac farbiva .. mne vždy ukázali čiarku skôr, aj pri tehotenstve aj pri biochemickom...

@robo1990 no zatiaľ mi ta čiarka nesilnie ale su to len 3 dni, ale aj tak mám obavy. Nemám ani žiadne tehotenské príznaky. Proste celkovo nemám z toho dobrý pocit. Ta neistota je najhoršia.....Tebe sa ako prejavilo to biochemické tehotenstvo? Ak nechces neodpovedaj.

robo1990
25. máj 2025
@nikus_259

@robo1990 no zatiaľ mi ta čiarka nesilnie ale su to len 3 dni, ale aj tak mám obavy. Nemám ani žiadne tehotenské príznaky. Proste celkovo nemám z toho dobrý pocit. Ta neistota je najhoršia.....Tebe sa ako prejavilo to biochemické tehotenstvo? Ak nechces neodpovedaj.

@nikus_259 no prvé biochemické som ani nevedela ale to som bola po vklade po IVF... Takže som testovala skôr a mala som slabú čiarku a potom pri odbere krvi mi ho aj potvrdili.. druhé biochemické má boleli prsia tak som testovala ešte pred ms a tiež som mala slabé čiarky, no potom prišla ms... Ja na tých tvojich testoch vidím že tmavnu.. keď tak porovnávajú testy každý druhý deň ..vtedy to lepšie vidno... A hlavne ak máš čerstvý test spravený tak tam tak tá čiarka nesvieti ako keď vyschne .. a tie staršie testy už máš vyschnuté tak tá čiarka je intenzívnejšia ...

nikus_259
autor
25. máj 2025
@robo1990

@nikus_259 no prvé biochemické som ani nevedela ale to som bola po vklade po IVF... Takže som testovala skôr a mala som slabú čiarku a potom pri odbere krvi mi ho aj potvrdili.. druhé biochemické má boleli prsia tak som testovala ešte pred ms a tiež som mala slabé čiarky, no potom prišla ms... Ja na tých tvojich testoch vidím že tmavnu.. keď tak porovnávajú testy každý druhý deň ..vtedy to lepšie vidno... A hlavne ak máš čerstvý test spravený tak tam tak tá čiarka nesvieti ako keď vyschne .. a tie staršie testy už máš vyschnuté tak tá čiarka je intenzívnejšia ...

@robo1990 tak dnes je zas o čosi silnejšia tá čiarka, a to som nerobila z prvého ranného moču. Ale po tom potrate tento rok, som si úplne neistá. Tam som mala pekné čiarky na testoch, aj ma prsia viac boleli a aj tak to nedopadlo. Takže psychika robí svoje teraz. Všetko príliš analyzujem, lebo sa bojím ze zase z toho nič nebude a to neni dobre.