icon

Slabá čiarka na tehotenskom teste

24. júl 2025

Ahojte, chcem sa spýtať či máte niektorá skúsenosť.. robila som si test 4dni pred ms bola slabá čiarka, naro som hned skúsila clearblue a bolo tam 1-2, oba boli robené vecer.. v den ms som si robila ďalší ta čiarka bola silnejšia a dnes mi meškajú 3 dni a ta čiarka je stále akási slaba.. nemala by byt uz rovnaká ako kontrolná?

Slabá čiarka na tehotenskom testeSlabá čiarka na tehotenskom testeSlabá čiarka na tehotenskom teste
barka1
24. júl 2025

Silnie? Su to rovnake testy?
Ak slabne na rovnakych testoch, tak sa može jednat o konciace biochemické tehotenstvo.

autor
24. júl 2025
@barka1

Silnie? Su to rovnake testy?
Ak slabne na rovnakych testoch, tak sa može jednat o konciace biochemické tehotenstvo.

@barka1 praveze dnes som si spravila iný ako predtým.. predtym som robila 3 rovnaké a vždy silnela .. prešli dva dni skúsila som iný že motno bude mat viac farbiva a je tam takato ..

barka1
24. júl 2025
@anonym_autor

@barka1 praveze dnes som si spravila iný ako predtým.. predtym som robila 3 rovnaké a vždy silnela .. prešli dva dni skúsila som iný že motno bude mat viac farbiva a je tam takato ..

@anonym_autor tak neporovnávaj rozne testy.
Možno si otehotnela pozdejsie. Skus o 2 dni s ranneho moču.

matusa_153
24. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tiež som nemala veľmi silne čiarky 2-3 dni meškania.