Slabá čiarka na tehotenskom teste
Ahojte, chcem sa spýtať či máte niektorá skúsenosť.. robila som si test 4dni pred ms bola slabá čiarka, naro som hned skúsila clearblue a bolo tam 1-2, oba boli robené vecer.. v den ms som si robila ďalší ta čiarka bola silnejšia a dnes mi meškajú 3 dni a ta čiarka je stále akási slaba.. nemala by byt uz rovnaká ako kontrolná?

Silnie? Su to rovnake testy?
Ak slabne na rovnakych testoch, tak sa može jednat o konciace biochemické tehotenstvo.
@barka1 praveze dnes som si spravila iný ako predtým.. predtym som robila 3 rovnaké a vždy silnela .. prešli dva dni skúsila som iný že motno bude mat viac farbiva a je tam takato ..
@barka1 praveze dnes som si spravila iný ako predtým.. predtym som robila 3 rovnaké a vždy silnela .. prešli dva dni skúsila som iný že motno bude mat viac farbiva a je tam takato ..
@anonym_autor tak neporovnávaj rozne testy.
Možno si otehotnela pozdejsie. Skus o 2 dni s ranneho moču.
@anonym_autor tiež som nemala veľmi silne čiarky 2-3 dni meškania.

Silnie? Su to rovnake testy?
Ak slabne na rovnakych testoch, tak sa može jednat o konciace biochemické tehotenstvo.