Slabá čiarka na tehotenskom teste
Baby test a prvá čiarka je slabá, podľa mňa nie je v strede, máte skúsenosti?
Ahojte baby, priložím foto mali ste niekto nakýto test, jasné chcem si kúpiť nový, ale zatiaľ takto sa pýtam, díky za odpovede....
Koľko ti mešká? Lebo zatiaľ je negatívny
Na tej tretej foto sa nejaká čiarka zablisla ale urob si ďalší a skús prúžkovi
Ciarka je silna, ale kontrolna. Druha tam nie je...
Nič tam nie je a ak nechceš byť tehotná zaobstarajte si antikoncepciu nie "dáva pozor".
Ciarka je silna, ale kontrolna. Druha tam nie je...
@anonym_2f931d uz som sa zlakla,ze ja mam nieco s ocami😁🙈, ale ako vidim, tak nie som sama, ktora druhu ciarku nevidi😁
Nič tam nie je a ak nechceš byť tehotná zaobstarajte si antikoncepciu nie "dáva pozor".
@januska12323 mala som všetky antikoncepcie ake existujú a žiadna mi nesadla...aj nehormonálne, a umele hormony do seba nechcem....
@januska12323 mala som všetky antikoncepcie ake existujú a žiadna mi nesadla...aj nehormonálne, a umele hormony do seba nechcem....
@eri42 Nemaš cystu na vajecniku? Ono v perimenopauze tie hormony kadejako blbnu. Treba to riesiť s gynekologom, lebo keby to bolo tehotenstvo tak čiarky by boli silne. Ale mohla si kĺufne mať posunutú oviláciu.
@anonym_2f931d uz som sa zlakla,ze ja mam nieco s ocami😁🙈, ale ako vidim, tak nie som sama, ktora druhu ciarku nevidi😁
@eri42 Nemaš cystu na vajecniku? Ono v perimenopauze tie hormony kadejako blbnu. Treba to riesiť s gynekologom, lebo keby to bolo tehotenstvo tak čiarky by boli silne. Ale mohla si kĺufne mať posunutú oviláciu.
@anna777115 ja periodu nemávam kaźdý mesiac, dočítala som sa že ovulácia môže byť aj keď neni menzes...., uvidíme....
Kriste, vidím, nevidím, píše sa to s mäkkým i
@anonym_47b800 tu je to lepšie vydieť
@eri42 Radsej si este pre istotu sprav dalsi o par dni🙂
@eri42 aj kondóm existuje
No, ja som máa presne tento test na zaciatku takéhoto ducha 😂 a bola som tehotná, za mňa je tá čiarka viditeľná
Ja by som sa aj tešila tak snáď ano 🙏

@eri42 prepac ale nevidim ziadnu ciarku