icon

Slabá čiarka na tehotenskom teste slunicko. Som tehotná?

nelixo
31. aug 2026

Ahojte chcela by som sa s vami o niečom poradiť. Často mi meškava menštruácia dostala som predpísaný Drovelis no ešte ho nemôžem začať brat pretože som ešte ms nedostala. Naposledy som mala pred 60 dňami a pred dvoma týždňami som mala asi 4 dni hnedý výtok a jeden deň mi vyšlo trocha krvi. S priateľom mávame sex ale vždy ochrana + nikdy sa nespravil vo vnútri ani keď mal ochranu na sebe. Aj tak si priebežne robim testy, za celých týchto cca 60 dni som si robila niekoľko testov všetky úplne negatívne, dokonca aj pred 2 dňami, úplne negatívny. No včera som si ráno robila test slunicko vyšla mi dve čiarky ale veľmi veľmi slabá stresovala som, a dnes ráno rapiclear 100% negatívny. Tak teraz neviem o čo ide, v komentároch pošlem aj obrázok.

nelixo
autor
31. aug 2026
ar3m1s
31. aug 2026

@nelixo tieto testy casto ro ia falosne ciarky

nelixo
autor
31. aug 2026
@ar3m1s

@nelixo tieto testy casto ro ia falosne ciarky

@ar3m1s dúfam že to tak bude, zajtra prejde 48h po prvom testovaní tak to skusim znovu s rovnakým testom

anonym_73c8d3
31. aug 2026

Nechapem naco sa testujes. S kondomom,bez semena...Pokial tvoj priatel nie je duch svaty,tak ta neoplodni.

anonym_2b6962
Včera o 09:45
@nelixo

@nelixo pri kombinacii ktoru udavas a fakte ze slunicko a mamatesty vykazuju falosnu pozitivitu , si myslim, ze tehotna nie si