Slabá čiarka na tehotenskom teste
Ahojte babuľky čo si myslíte?čítala som toľko článkov o tom v júli som potratila v 6 týždni 😢 mešká mi menštruácia 5 deň mám 28 dňový cyklus robila som si už 3 testy na každej tkz.duch čo si myslíte?nechcem sa tešiť predčasne

@tynaa1993 ahoj!
Mám teraz toto presne iste. Snažíme sa o babatko, mala som už 2 biochemické. Teraz mi presne vyšlo takto, brala som Utrogestan, a injekcie do brucha na ovulaciu 4.11 pozitívny sláva čiarka 7. Negatívny teraz v stredu takáto čiarka ako fotis, bola na v gynfiv na krv, volali že gratuluje že mám dôjsť v pondelok znovu, bojím sa ako čert kríza, lebo zle mi je ako koňovi, prsia ma bolia - a meškajú mi neviem presne ale je to 38 fén cyklu
Dobrý deň môžem sa spýtať prosím vás neviem či už mám halucinácie alebo nie ale dneska som si robila test a na tom teste mám slabú čiarku ak ma nikto skúsenosť by som bola rada za radu ďakujem veľmi pekne prikladám aj fotku
@simonavavrinakoba foto ktoré si dala je negatívny ovulacny test
@sense a jedna baba povedala že to je duch
@simonavavrinakoba ale na ovulacnom teste, nie tehotenským. Ak chcem vedieť či si tehotná treba spraviť tehotenský nie ovulacny test
@zuzulienka7784 ahoj nakoniec si bola tehotná ? Mne mešká už 7 deň aj sa bojím spraviť tehu test potratila som minulý rok v decembri mala som mimo maternice teraz ma bola kríže únava nechuť do jedla nervozita
@sense takže nie som tehotná a vedeli by ste mi poraď prosím vás že aký je test je najlepší prosím vás
@simonavavrinakoba ak ti mešká ms tak je jedno aky
@angelika1996a ahojky áno užmam doma 6 ročnú vymodlenú bambuľku tiež som sa bála veľmi a celkom rýchlo sa podarilo druhýkrát otehotnieť úspešne držím Ti palčeky
@zuzulienka7784 ciarka je pekna, gratulujem❤️.
Co sa tyka toho potratu, to sa dopredu neda nikdy vediet... Tes sa teraz z toho, co mas.... Drzim palce, nech ciarka len silnie.

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či sa niektorej z vás stala podobná situácia.
Mešká mi menštruácia (ale nemám pravidelný cyklus kvôli PCOS) ale teraz mi mešká viac ako zvyčajne a vyšli mi dva takéto testy . Po dvoch dňom som si robila znovu a bol úplne negatívny.
Ďakujem za odpovede