icon

Slabá čiarka na tehotenskom teste

zuzulienka7784
27. sep 2017

Ahojte babuľky čo si myslíte?čítala som toľko článkov o tom v júli som potratila v 6 týždni 😢 mešká mi menštruácia 5 deň mám 28 dňový cyklus robila som si už 3 testy na každej tkz.duch čo si myslíte?nechcem sa tešiť predčasne

Slabá čiarka na tehotenskom testeSlabá čiarka na tehotenskom teste
Strana
z3
tynaa1993
10. nov 2024

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či sa niektorej z vás stala podobná situácia.
Mešká mi menštruácia (ale nemám pravidelný cyklus kvôli PCOS) ale teraz mi mešká viac ako zvyčajne a vyšli mi dva takéto testy . Po dvoch dňom som si robila znovu a bol úplne negatívny.
Ďakujem za odpovede

m1935
14. nov 2024

@tynaa1993 ahoj!
Mám teraz toto presne iste. Snažíme sa o babatko, mala som už 2 biochemické. Teraz mi presne vyšlo takto, brala som Utrogestan, a injekcie do brucha na ovulaciu 4.11 pozitívny sláva čiarka 7. Negatívny teraz v stredu takáto čiarka ako fotis, bola na v gynfiv na krv, volali že gratuluje že mám dôjsť v pondelok znovu, bojím sa ako čert kríza, lebo zle mi je ako koňovi, prsia ma bolia - a meškajú mi neviem presne ale je to 38 fén cyklu

simonavavrinakoba
20. nov 2024

Dobrý deň môžem sa spýtať prosím vás neviem či už mám halucinácie alebo nie ale dneska som si robila test a na tom teste mám slabú čiarku ak ma nikto skúsenosť by som bola rada za radu ďakujem veľmi pekne prikladám aj fotku

simonavavrinakoba
20. nov 2024
sense
20. nov 2024

@simonavavrinakoba foto ktoré si dala je negatívny ovulacny test

simonavavrinakoba
20. nov 2024

@sense a jedna baba povedala že to je duch

sense
21. nov 2024

@simonavavrinakoba ale na ovulacnom teste, nie tehotenským. Ak chcem vedieť či si tehotná treba spraviť tehotenský nie ovulacny test

angelika1996a
21. nov 2024

@zuzulienka7784 ahoj nakoniec si bola tehotná ? Mne mešká už 7 deň aj sa bojím spraviť tehu test potratila som minulý rok v decembri mala som mimo maternice teraz ma bola kríže únava nechuť do jedla nervozita

simonavavrinakoba
21. nov 2024

@sense takže nie som tehotná a vedeli by ste mi poraď prosím vás že aký je test je najlepší prosím vás

sense
21. nov 2024

@simonavavrinakoba ak ti mešká ms tak je jedno aky

zuzulienka7784
autor
21. nov 2024

@angelika1996a ahojky áno užmam doma 6 ročnú vymodlenú bambuľku tiež som sa bála veľmi a celkom rýchlo sa podarilo druhýkrát otehotnieť úspešne držím Ti palčeky

ailiba
21. nov 2024

@zuzulienka7784 ciarka je pekna, gratulujem❤️.
Co sa tyka toho potratu, to sa dopredu neda nikdy vediet... Tes sa teraz z toho, co mas.... Drzim palce, nech ciarka len silnie.

Strana
z3