icon

Slabá čiarka na tehotenskom teste

zuzulienka7784
27. sep 2017

Ahojte babuľky čo si myslíte?čítala som toľko článkov o tom v júli som potratila v 6 týždni 😢 mešká mi menštruácia 5 deň mám 28 dňový cyklus robila som si už 3 testy na každej tkz.duch čo si myslíte?nechcem sa tešiť predčasne

Strana
z3
tynaa1993
•
10. nov 2024

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či sa niektorej z vás stala podobná situácia.
Mešká mi menštruácia (ale nemám pravidelný cyklus kvôli PCOS) ale teraz mi mešká viac ako zvyčajne a vyšli mi dva takéto testy . Po dvoch dňom som si robila znovu a bol úplne negatívny.
Ďakujem za odpovede

m1935
•
14. nov 2024

@tynaa1993 ahoj!
Mám teraz toto presne iste. Snažíme sa o babatko, mala som už 2 biochemické. Teraz mi presne vyšlo takto, brala som Utrogestan, a injekcie do brucha na ovulaciu 4.11 pozitívny sláva čiarka 7. Negatívny teraz v stredu takáto čiarka ako fotis, bola na v gynfiv na krv, volali že gratuluje že mám dôjsť v pondelok znovu, bojím sa ako čert kríza, lebo zle mi je ako koňovi, prsia ma bolia - a meškajú mi neviem presne ale je to 38 fén cyklu

simonavavrinakoba
•
20. nov 2024

Dobrý deň môžem sa spýtať prosím vás neviem či už mám halucinácie alebo nie ale dneska som si robila test a na tom teste mám slabú čiarku ak ma nikto skúsenosť by som bola rada za radu ďakujem veľmi pekne prikladám aj fotku

simonavavrinakoba
•
20. nov 2024
sense
•
20. nov 2024

@simonavavrinakoba foto ktoré si dala je negatívny ovulacny test

simonavavrinakoba
•
20. nov 2024

@sense a jedna baba povedala že to je duch

sense
•
21. nov 2024

@simonavavrinakoba ale na ovulacnom teste, nie tehotenským. Ak chcem vedieť či si tehotná treba spraviť tehotenský nie ovulacny test

angelika1996a
•
21. nov 2024

@zuzulienka7784 ahoj nakoniec si bola tehotná ? Mne mešká už 7 deň aj sa bojím spraviť tehu test potratila som minulý rok v decembri mala som mimo maternice teraz ma bola kríže únava nechuť do jedla nervozita

simonavavrinakoba
•
21. nov 2024

@sense takže nie som tehotná a vedeli by ste mi poraď prosím vás že aký je test je najlepší prosím vás

sense
•
21. nov 2024

@simonavavrinakoba ak ti mešká ms tak je jedno aky

zuzulienka7784
autor
•
21. nov 2024

@angelika1996a ahojky áno užmam doma 6 ročnú vymodlenú bambuľku tiež som sa bála veľmi a celkom rýchlo sa podarilo druhýkrát otehotnieť úspešne držím Ti palčeky

ailiba
•
21. nov 2024

@zuzulienka7784 ciarka je pekna, gratulujem❤️.
Co sa tyka toho potratu, to sa dopredu neda nikdy vediet... Tes sa teraz z toho, co mas.... Drzim palce, nech ciarka len silnie.

reka30
•
15. feb 2026

ahojte som 8 dpo, čo si myslite? namýšlam si?

anonym_60b7b1
•
15. feb 2026
@reka30

@reka30 a čo si namýšľaš? Viac biely už byť nemôže

anonym_f24e2f
•
15. feb 2026
@reka30

@reka30 ďakujem za milú odpoveď. ja tam vidim velmi slabulinku čiaru , len neviem či je to len velmi skoro ,alebo je to kanalik, a na živo to podla mna vidno lepšie.

ailiba
•
15. feb 2026
@anonym_f24e2f

@reka30 ďakujem za milú odpoveď. ja tam vidim velmi slabulinku čiaru , len neviem či je to len velmi skoro ,alebo je to kanalik, a na živo to podla mna vidno lepšie.

@anonym_f24e2f ja tam vidim slabu ciarku... Na 8dpo je to krasna slaba ciarka. Je to este skoro... Silnejsia byt ani nemoze, ked vies, kedy bola ovulacia. Drzim palce, nech silnie❤️

reka30
•
15. feb 2026
@ailiba

@anonym_f24e2f ja tam vidim slabu ciarku... Na 8dpo je to krasna slaba ciarka. Je to este skoro... Silnejsia byt ani nemoze, ked vies, kedy bola ovulacia. Drzim palce, nech silnie❤️

@ailiba dakujem , dúfame 🤞🏻

Strana
z3