Slabá čiarka na teste
Ahojte, s mužom sme mali naposledy styk 21. 8, odvtedy je odcestovaný. Ovuláciu som mala mať tiež v ten deň, avšak len podľa aplikácie, takže to vôbec nieje isté. Ide o to, že mi mešká 1 deň a spravila som si livsane test. Je tam úplne slabá čiarka, fotiť ani nejdem. No je vidieť naživo. Kamarátka ma však vystrašila, že embryo sa vyplaví von, preto je tá čiarka taká slabá, že už by mali byť koľajnice ak mi už mešká. Je nato prosím aj nejaké iné vysvetlenie? Či naozaj má pravdu a je to tak?
@kniznicocka digitálny clearblue mi ukázal aj v deň ms, nie ten ultra včasný, ale obyčajný digitálny
Ahojte baby 🙂 tak dnes rano som skusila znova test, tento krat z DM drogerie a vysledok ako aj test je taky cudny, vrchny test uz je suchy ten je zo vcera a spodny modry test je z dnes rana. Asi bude najlepsie sa vratit k tomu ruzovemu testu aby som videla pokroky/nepokroky vsak?
PS: foto som trocha upravila co sa jasu tyka pretoze to nebolo viditelne
@katyk22 za to čo si už minula na tieto tyčinkové testy si si už mohla kúpiť digitálny a mala by si istotu
@lenkadenisa ten mam :D ale je mi luto ho pouzit kedze mam este cca 7 dni do ms 🤷♀️🤦♀️
@katyk22 blahoželam