icon

Slabá čiarka na teste

5. sep 2022

Ahojte, s mužom sme mali naposledy styk 21. 8, odvtedy je odcestovaný. Ovuláciu som mala mať tiež v ten deň, avšak len podľa aplikácie, takže to vôbec nieje isté. Ide o to, že mi mešká 1 deň a spravila som si livsane test. Je tam úplne slabá čiarka, fotiť ani nejdem. No je vidieť naživo. Kamarátka ma však vystrašila, že embryo sa vyplaví von, preto je tá čiarka taká slabá, že už by mali byť koľajnice ak mi už mešká. Je nato prosím aj nejaké iné vysvetlenie? Či naozaj má pravdu a je to tak?

Strana
z2
majamat
Autor odpoveď zmazal
lenkadenisa
5. sep 2022

@kniznicocka digitálny clearblue mi ukázal aj v deň ms, nie ten ultra včasný, ale obyčajný digitálny

katyk22
6. sep 2022

Ahojte baby 🙂 tak dnes rano som skusila znova test, tento krat z DM drogerie a vysledok ako aj test je taky cudny, vrchny test uz je suchy ten je zo vcera a spodny modry test je z dnes rana. Asi bude najlepsie sa vratit k tomu ruzovemu testu aby som videla pokroky/nepokroky vsak?
PS: foto som trocha upravila co sa jasu tyka pretoze to nebolo viditelne

katyk22
6. sep 2022

Este pridavam neupravenu foto testov. Od dnes uz nemam ani take citlive prsia :/

majamat
Autor odpoveď zmazal
katyk22
7. sep 2022

No tak dnes rano dalsi test a nevyzera to nejako priaznivo :/ ciarka stale rovnaka vobec nesilnie :/

majamat
Autor odpoveď zmazal
katyk22
7. sep 2022

@majamat este som skusila aj pepino, horny vcera vecer a spodny dnes rano, ciarka je sice tmavsia ale rovnakej intenzity :(

majamat
Autor odpoveď zmazal
lenkadenisa
7. sep 2022

@katyk22 za to čo si už minula na tieto tyčinkové testy si si už mohla kúpiť digitálny a mala by si istotu

katyk22
7. sep 2022

@lenkadenisa ten mam :D ale je mi luto ho pouzit kedze mam este cca 7 dni do ms 🤷‍♀️🤦‍♀️

katyk22
8. sep 2022

Ahojte 😊 tak skusila som rovnaku znacku dnes rano a vyzera ze zacina konecne tmavnut 😍 do ms este 6 dni

kniznicocka
8. sep 2022

@katyk22 blahoželam

Strana
z2