Slabá druhá čiarka na tehotenskom teste. Som tehotná?

monka105
18. mar 2021

Ahojte baby, potrebujem sa s niekým podeliť, lebo už ma asi naozaj trafí šlak. Cca dva týždne mám zvláštne pocity, vadia mi pachy, je mi z nich ťažko na žalúdku, som precitlivená, vypína ma už pred deviatou, mám také závraty, točí sa mi hlava, ako keby som bola na lodi, mám vlčí hlad, pribrala som už takmer tri kilá, čo mám štandardne problém pribrať aj kilo za mesiac, mám pocit, že mám také špicatejšie bruško, pridala sa aj bolesť kostrče, nedokážem obsedieť. Keďže beriem antikoncepciu a musím povedať, že som v tomto smere pedant a na tabletky nezabúdam, v prvom momente mi ani nenapadlo, že by som mohla byť tehotná, navyše nemám ani klasickú menštruáciu, iba špinenie max dva dni. Naposledy som ale mala iba akýsi ružovkastý výtok. Tak som si minulý piatok spravila test a skoro som odpadla, keď sa mi tam objavil tieň druhej čiarky. Hovorím, ok, možno iba kanálik, tak som si zase pondelok spravila iný typ testu. A toto je výsledok. Aj vy tam vidíte slabú druhú čiarku? Cystu som nikdy nemala, dávam si veľký pozor, aby som neprechladla, ale tá druhá čiarka mi naozaj nedáva žiadny zmysel. Myslíte, že môžem byť tehotná? MS mi má prísť až o týždeň. Ďakujko.

veronikaszabova
18. mar 2021

@monka105 chybny test

slavkasarkanova
18. mar 2021

Podľa mňa áno je tam druhá čiarka iba že ju veľmi nevidno ale určite tam je

mariska1989
18. mar 2021

@monka105 súhlasím s
@veronikaszabova ten test je divný aj keď tam je druha / ale tá prvá není ani naporiadok celá .zopakuj test keď tak

petamich
18. mar 2021

ja tiez suhlasim s babami, ze ten test nevyzera ok, skus pripadne spravit este iny, kazdopadne na priznaky co popisujes ak ti ma prist MS o tyzden je viac nez skoro a ak by si otehotnela uz v predchadzajucom cykle, tak to by na teste museli byt riadne kolajnice, sice vsetko je mozne ale teda neviem veru 🙂

jaskolka
18. mar 2021

Chybny test, je taký ", rozpity"celý. Na také príznaky a toľko ešte do menštruácie je skoro a špicaté bruško ani náhodou ešte nemôžeš mať, to by si už musela byt tehotná dlhšie a na teste by boli koľajnice ako hrom.

littlebubble
18. mar 2021

Chybný test.Kontrolná má byť celá.Tiež mi chybný test ukázal aj druhú a ďalší bol krásne negatívny.

runka555
18. mar 2021

Ahojte som tu nová, len by som chcela vedieť co si o tom myslite mam 2 dní pred MS a prikladám foto, vidíte niečo aj vy ci už som ja trafená 😁

veronikaszabova
18. mar 2021

@runka555 netreba spamovat vsetko, uz si zalozilo diskusiu vo fore. Staci, nie?

runka555
18. mar 2021

@veronikaszabova prepáč píšem že som nová! Čo znamená že sa tu neviznám a neviem ako to tu funguje... Ale ďakujem za odpoveď 👍

veronikaszabova
18. mar 2021

@runka555 no to ze tu si nova, nie je relevantne. Pri prihlasovani sa na MK si odfajkla, ze suhlasis s pravidlami MK. Trebalo si ich precitat. Nic viac, nic menej.
Nespamuj.

mirkava
18. mar 2021

@runka555 nie si trafena, ale tehotna 😉 gratulujem

majamat
18. mar 2021

@monka105 ak by si mala tyzden do ms, tak by si uz musela mat aspon 10dni po ovulacii,a by si mala takto slabu ciarku. dlhsie po ovulacii mat nemozes, lebo to uz by zas ciarky mali byt ovela vyraznejsie.
a teda nemozes mat priznaky skor ako si tehu a dokonca ani nie skor, ako sa zacne uhniezdovanie vajicka. cize priznaky by sa mlai zacat objavovat prave v obdobi ked sa ukazuje pozitivny test.

lubicab393
19. mar 2021

@monka105 nie je to test na ovulaciu? toto?!

monka105
autor
19. mar 2021

@lubicab393 😄😄 nie, je to pepino tehotenský test z dmky.

monka105
autor
19. mar 2021

Baby, ďakujem vám všetkým veľmi pekne za rady, včera som si kúpila nejaký profi test z lekárne, ktorý by mal ukázať tehotenstvo už na 7. deň od počatia a bol krásne negatívny. Asi naozaj iba chyba testov. 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre