Slabá druhá čiarka na tehotenskom teste
Baby myslíte, že môžem byť tehotná?
OVu som mala 19.10 a odvtedy sa s mužom snažíme.
MS by som mala dostať 2.11. Dnes ráno som si robila test - 8 dní po prvom styku a ukázal mi veľmi slabú druhú čiarku. Je to možné???
@nat2019 myslím že už ms nepríde 😊
@daniela2227 myslite? Nemoze to byt chybny test?
@nat2019 možné je všetko.. ale v tomto prípade si to nemyslím 😊
@daniela2227 aha lebo nemala som taketo nikdy aj prsia ma bolia a divne chute ale to som mala aj minuly mesiac pred ms ale potom bolest prs prestala no teraz pretrvava stale
@nat2019 ja to mám presne naopak 😊 vždy pred ms ma nenormálne prsia boleli..A teraz skoro vôbec.. koľko ti mešká? Keď tak ešte by som skúsila jeden
@daniela2227 praveze nemeska som tak ze presne by som mala dostat dnes len tak zo srandy som zopakovala test kedze tento pisu ze ma skory vysledok ale bol negativny a tento vysiel takto a ja vlastne len spoznavam dake priznaky vsetkeho kedze som asi necele 3m po vysadeni antikoncepcie
@nat2019 že je to tam 😊
@daniela2227 dufam dufam i ked nemozem uverit ze tak rychlo 😁 ale lepsie je to vidno nazivo ale skusim rano v tedy je to najlepsie
@alexandra2468 ahoj, vidím čiaročku 🙂✊
@ludka0611 ach dakujem 🙏 neodvazim sa ani tesit este, kym tam nebudem mat silnu ciarku.
@alexandra2468 myslím že márne ju čakáš 😁
@alexandra2468 verím, že v najbližších dňoch to už bude iste 😊✊
@daniela2227
@ludka0611
Vcera to bolo vidno len na dennom svetle priamo pri okne, ale dnes je to silnejsie. Co poviete?
@alexandra2468 myslím že je to na dobrej ceste 😊
@alexandra2468 ano, je to silnejšie. Potichučky gratulujem a držím palce 🙂
Dobré ráno, dámy. Už štyri dni ma boleli prsia, začalo mi z nich aj vytekať (síce minimum, ale šlo). Pred rokom som mala to isté a bolo to pripísané k hormonálnym zmenám, tak som dostala lieky a problém po mesiaci vyriešený. No a teraz k tomuto. Pred rokom som si tiež robila tehu test, lebo však človek nikdy nevie a bola len jedna čiarka, teraz čo ma znepokojilo je to, že sa to opakuje, no čiarky sú dve, len druhá je slabá (tzv. duch). Mrchu mám dostať za dva dni a prečo som si urobila test? Netuším sama, proste som mala taký pocit ako pri prvom tehu... ale vtedy som si robila, keď mi meškali.. No a manžel sa do mňa nespravil, ale ani dva roky nepoužívame ochranu na začiatku sexu, až potom, keď už cíti, že to na neho môže ísť, tak si nasadí ochranu. Prvý test včera večer, druhý dnes ráno...
@anonym4 tak toto uz nie je ani duch..ale ciarka 😊
@daniela2227 no nič, idem kúpiť ďalšie testy a iné značky 😁😁
@anonym4 daj vediet ako si dopadla 😁 I ked myslím že iný výsledok na nich neuvidis 😊
@daniela2227 kúpila som ten digitálny, čo je najpresnejší a že až 5 dní pred mrchou sa môže a ukýzal, že som 1-2 týždne tehu
@anonym4 tak to gratulujem 😊
@daniela2227 nooo, zatiaľ to vstrebávam,,, chceli sme ale najskôr o pol roka skúšať... sami nevieme, kedy sa to mohlo stať, ale manžel sa teší...
@anonym4 teste sa. Je to dar ..prajem zdravé a pokojné tehulkovanie
@macicka25 podla mna je pozitivny.Odporucam spravit este jeden test vecer.Mala by ciarka silniet.Drzim palce.
Ahojte co znamená hcg 20? 3.4 mam ísť na ultrazvuk

@hhrdza ahoj dnes som bola u lekára a mam len vysoko sliznicu... Nic ine mi nepovedal nerobil 😢