icon

Slabá druhá čiarka na tehotenskom teste

adka12
28. okt 2008

Baby myslíte, že môžem byť tehotná?
OVu som mala 19.10 a odvtedy sa s mužom snažíme.
MS by som mala dostať 2.11. Dnes ráno som si robila test - 8 dní po prvom styku a ukázal mi veľmi slabú druhú čiarku. Je to možné???

snazilka1983
11. mar 2014

@f3rari tebe tie testy robia volake chybne tie ciarky aj tento ma na houby kontrolnu. nenamacas ich zle??

majka_3
11. mar 2014

@f3rari gratulujeem 🙂 pekne kolajnicky 😉

f3rari
11. mar 2014

@majka_3 dakujeeeem 🙂

majka_3
11. mar 2014

@f3rari kedy ides k Dr? kolko si dpo? alebo kolko meska?? 🙂 komu chodis? 😉

f3rari
11. mar 2014

@majka_3 Noo k Dr. pojdem az v pondelok,skor sa mi neda..Chodim k Hybalovi.Meska mi to len 5 den,mne to xhodi inak kazdy mesiac inac,ale som po laparke tak snad zabrala 🙂

1valeria1
11. mar 2014

@f3rari nadherny testik 🙂 🙂 Gratulujeeeem 🙂

sisisi
11. mar 2014

@f3rari ahoj! na kolky DC ti robili laparku? asi pred ovulkou ze? aj si mala nejake problemy predtym, zistili nieco na laparke? lebo ja som po nej a neviem kedy mam dostat kramy, mala som vcera a nic zatial. ale mna aj cistili, tak mozno preto mi neprisla.
a inak gratulujem 🙂 je to jasne ako facka!

f3rari
11. mar 2014

@1valeria1 Dakujem 😵

1valeria1
11. mar 2014

Moj je takyto 🙂 neviem co si o tom mysliet :-/ 1 den meska.....

f3rari
11. mar 2014

@sisisi Ahoj 🙂 No na laparku ma objednali s tym, ze musim uz mat cerstvo po mrche..Ale so mnou je to na tazko lebo mam total nepravidelny cyklus,takze som pred laparkou bola asi na 3 vyvolavackach.Zakrok bol 13.2. a mne zacala mrcha 6.2. takze to bola tesnotka, uz som myslela ze to budem musiet zrusit.. 😠 Problemy mi zistili asi pred rokom a pol v jednom car, vyslo mi pco a navrhli mi laparku spolu s hysteroskopiou,len sme mali pred svadbou,Dr sa mi nepacil, tak sme to odlozili a teraz sme zacali chodit inde a hned sme do toho vhupli.Terajsiemu Dr sa uz pri utz nezdalo zeby som mala pco ale uvidel to na 100% az pri zakroku..Takze som v poriadku,neviem ci sa to za tu dobu samo spravilo alebo mi skratka nic nebolo ani vtedy...neviem...A neviem preco sa nam 2 roky nedarilo,dokonca sme mali ist na iui teraz..Ale dufam teda ze uz nebudeme musiet 🙂 A Dakujem 🙂

f3rari
11. mar 2014

@1valeria1 No ja by som si myslela ze sa tam nieco rysuje 🙂

sisisi
11. mar 2014

@f3rari a robili ti aj tu hysteroskopiu?mozno stacilo, ze ti to tam prefukli a spermosky mali lepsiu cestu 🙂

f3rari
11. mar 2014

@sisisi Ano ano aj to 🙂 No tiez sa mi zda 🙂 My sme vlastne necakali ani tyzden po zakroku a uz sme sa snazili 🙂

titulienka
11. mar 2014

@1valeria1 pozitivny 😉 gratulujem

sisisi
11. mar 2014

@f3rari dakujem a este raz gratulujem!

kveetiinka
11. mar 2014

@f3rari Velmi ti drzim palce aby ti to vyslo.Dietatko je ta najuzasnejsia vec na svete. 🙂

f3rari
11. mar 2014

@sisisi Aj ja dakujem a drzim ti palce aby ti vsetko dobre dopadlo 🙂

f3rari
11. mar 2014

@kveetiinka Jej dakujem pekne 😵 Hlavne ked to clovek skusa tak dlho mu to pride zrazu ako zazrak.. 🙂

kveetiinka
12. mar 2014

@f3rari a ako dlho sa pokusate o babetko?

f3rari
12. mar 2014

@kveetiinka Noo uz 2 roky..

kveetiinka
12. mar 2014

@f3rari Tak gratulujem 🙂 . Poznam tu radost 😀 . My sme sa o babetko pokusali 4 roky, kym sa po IUI zadarilo. 😉 Strasne zenickam ako si ty drzim palce, o to viac, ze viem, co si musi clovek preskakat ,aby mohol drzat v naruci to najvzacnejsie, co mu zivot moze priniest 😉

erijan
12. mar 2014

@f3rari ahoj, gratujem 🙂 je to super, ze sa sa ti podarilo tak skoro po laparke 🙂 citam, ze si 3 tyzdne po operacii, chcem sa opytat, mala si prvu MS po laparke alebo ti ani vobec este neprisla a stihla si otehotniet ??? 🙂

f3rari
13. mar 2014

@kveetiinka Dakujem strasne moc 🙂 stale je to este take ze tomu nemozem uverit 🙂 ja.len dufam ze aj dr to potvrdi,lebo po takomto testiku by som asi ostala na nervy keby to bolo inak..ja som bola uplne v tom ze to dotiahneme k tomu iui tiez a uz som si normalne vsetko predstavovala ze ked sa to nepodari tak ivf..uz som.na to bola pripravena a naladena a zrazu toto 🙂Viem si tiez predstavit co prezivaju ine baby,ktorym to nevychadza,je to o nervy :-/

f3rari
13. mar 2014

@erijan ahoj,dakujem 🙂 noo teraz je to uz 4 tyzden po nej,mrcha ani nestihla prist 🙂 my sme sa snazili ani nie tyzden po operacii,+- ked som mala mat ovulku takze asi to vyslo,teda dufam este musim skocit k Dr 🙂a ako som si zadavala udaje do tehu kalkulacky tak mi aj pekne vysiel presne ten den kedy sme sa snazili tak na tom hadam nieco bude 🙂

erijan
13. mar 2014

@f3rari tak to je super 🙂 tesim sa s tebou... ked si 4 tyzden po opercii tak to sme boli operovane obidve v priblizne rovnakom case 🙂 mna robili 14.2. na Valentina, a zajtra to bude presne 4 tyzdne 😉 tiez som isla povodne len na laparoskopiu, ale nakoniec mi robili laparotomiu... mne MS este tiez neprisla, tak stale cakam kedy pride aby sme sa mohli zacat snazit 😉 tak ti prajem pekne tehulkovanie 😀

f3rari
13. mar 2014

@erijan No tak mne robili 13.2. 🙂 sme sa obisli 🙂 a tam je aky rozdiel medzi laparoskopiou a laparotomiou?mne k nej robili este hysteroskopiu.Tak ti drzim palce aby ti to vyslo 🙂 niekde som citala ze po laparke je najlepsie snazit sa hned,tak dufam ze aj tebe zakrok k tym // pomoze 🙂 a dakujem 🙂

cherset
13. mar 2014

Mám zhruba dva dni pred MS a dnes som si skúsila spraviť tehotensky test, vyšlo mi toto, ale cítim sa ako by som už každú chvíľu mala dostať. Môže to byť aj tehotenstvo?

luslus
13. mar 2014

@cherset samozrejme, si tehotna

19monika75
13. mar 2014

sak to musi vidiet aj slepi aeste aj red ms no isto si

1valeria1
13. mar 2014

@cherset jeej to je urcite tehu 🙂 gratulujeem 🙂