Slabá druhá čiarka na tehotenskom teste
Baby myslíte, že môžem byť tehotná?
OVu som mala 19.10 a odvtedy sa s mužom snažíme.
MS by som mala dostať 2.11. Dnes ráno som si robila test - 8 dní po prvom styku a ukázal mi veľmi slabú druhú čiarku. Je to možné???
@zuzanittka1405 koľko DPO si?... čiarku tam vidím...ja osobne som takýto výsledok mala keď som čakala syna v 5tt...😊
@zuzik5891 dnes je deň čo mešká... Momentálne mám pobolievanie od spodu a bol ružový výtok a teraz len žltý...
@zuzanittka1405 ešte by som si spravila test aj zajtra ráno...na ružovo som špinila do štvrtého mesiaca vždy v období menštruácie...
@zuzik5891 ale tak divno má boli od spodu hlavne keď sa idem vycikat a len výtok žltý a najprv bol ružový.. Môže test ukázať aj keď sa ešte len uhniezdilo
@zuzanittka1405 môže to byť inplantačné špinenie no na test by to bolo asi skoro... nemôžeš mať aj nejaký zápal keď ťa to bolí pri cikaní?
@zuzik5891 neviem...to začalo až teraz... Tak neviem ale nemám to stále
@zuzanittka1405 zajtra ráno si určite správ ďalší test...ak si tehotná HCG stúpa každým dňom...aj čiarka by už mala byť silnejšia
@zuzik5891 samozrejme že zajtra ráno spravím... Aj keď sa bojím či stupne alebo klesne
@zuzanittka1405 ja to poznám veľmi dobre... takýto mám každý mesiac... večné testovanie a hľadanie druhej čiarky na teste...🙁
@zuzik5891 veď to je to a keď je to už ozaj nádejne aj príznaky a zrazu sklamanie a plač 😢 :'(
@zuzanittka1405 ako dlho sa snažíte?
@zuzik5891 už cca dva roky ale podľa výsledkov je všetko ok
@zuzanittka1405 my niečo cez trištvrte roka...a tiež je všetko v poriadku... snažím sa na to nemyslieť ale neviem či sa to vôbec dá... každý mesiac si poviem že sa nebudem stresovať a robiť si donekonečna testy a aj tak to nevydržím...ja som mala problém otehotnieť aj pri synovi...verila som že po jedenástich rokoch sa to hádam bude plodiť ľahšie...
@zuzik5891 pri prvom bolo neplánované a hneď a teraz nič... Sak začala som brat aj femibion1 a neviem ci to.uz ozaj nevyšlo.. Dnes už meškajú ďalší deň a test bol pozitívny slabo.. Tak uvidíme ako vide zajtra ráno
@zuzik5891 to bol iný partner a teraz mam druhého už Manžela a chcem strašne a nič to asi preto sa nedarí že chceme
@zuzanittka1405 mne doktorka nasadila minulý cyklus Duphaston... teraz si mám merať BT a robiť ovu testy
@zuzik5891 ja mam už cca týždeň BT 37,2-37,5
@zuzanittka1405 no aj ja mám druhého partnera...aj preto som si myslela že to možno bude ľahšie...
@zuzanittka1405 BT máš super...len nech sa takto drží 😊... skús si spraviť digi testík...
@zuzik5891 veď práve to aj ja... S bývalým hneď aj keď som nechcela moc a terajším nič a pritom on už mal s bývalú lenže tá to dala preč a on to ešte videl a ja chcem mu dať potomka a nič 😭 😭
@zuzik5891 rozmýšľam nad tým len už som xkrat čítala že zle vychádzajú
@zuzanittka1405 čím viac chceme tým menej sa darí...len ja sa neviem natoľko od tohto odpútať aby som na to nemyslela...
@zuzik5891 veď to je to najťažšie aj sa snažím nemyslieť na to a nepozorovat sa ale ono to nejde
..
@zuzanittka1405 už na sebe vidím ako sa viem zmeniť keď to nevyjde... vždy keď mi príde mrcha sú to hrozné dva dni pokým sa s tým zmierim... minulý mesiac mi to meškalo týždeň...som vďačná že priateľ je taký trpezlivý
@zuzik5891 veď to je to....ja koľko krát som aj hnusná na manžela a čudujem sa že je somnou... Že ma vždy neposle niekam.. A som vďačná za to že ho mám.. Vždy ma podrží keď to nevide a poviem neboj nám to vide keď to bude mať prísť aj keď vidím že ho to trápi že to nevyšlo ale predo mnou sa snaží byť silný
@zuzanittka1405 tak to si sú tí naši chlapi dosť podobný...ale raz sa to určite podarí a potom uvidia tú našu najlepšie a najkrajšiu stránku 😉😊

@zuzik5891 oooo škoda ale ešte sa nevzdávaj dnes si si robila test... 🙂